BSN или UNIVERSAL

Темата е заключена.

11.05.08
10:23

В момента взимам комбинацията на BSN от NITRIX, CELLMASS и NO-EXPLODE придружен с протеин SYNTHA-6.
Обаче чета, че хората ползвали подобна комбинация само, че на UNIVERSAL като че ли са по-доволни.
Смятам след цикъла с BSN да пробвам UNIVERSАL.
Молбата ми е следната: как и кои продукти от UNIVERSAL да си купя за да постигна възможно най-добрата комбинация. Целта ми е ММ и твърдост, както и максимално напомпване.
П.С. Имам повишено кръвно налягане - наследствено. Пия хаповете за него редовно.

Темата беше редактирана от emzo на 11.05.08 10:48.

11.05.08
10:48

Иво, ще ме извиняваш, но ще ти затворя темата, защото:
1. ще започне една реклама на BSN
2. има подобни теми

Моето неангажиращо мнение е, че и двете фирми са добри, но за да усетиш ефект трябва да изпиеш стака на едната , да си починеш месец и малко и тогава да почнеш на другата фирма.
Другото, което е избора ти не свършва само с тези двете фирми.
И третото, ти си го знаеш де - умната с това високо кръвно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1