Продикти на фирма weider

Прескочи до:

02.01.05
20:53

Някой пробвал ли е продукти на фирма weider ? Какво е мнението му . и какви продукти е пробвал. Благодаря

02.01.05
21:14

Кажи по конкретно кой продукт те интересува ...
Като цяло отзивите за тази марка са задоволителни , т.е няма да сгрешиш ;)

02.01.05
22:20

Victory?
Някой знае ли къде в Софето продават тая марка? Според това, което съм чувал е най-доброто. Все пак е на Joe Weider!

02.01.05
22:48

Victory серията за мен е най-доброто, поне с класа над останалите... това си е лично мнение разбира се :)
В SNC предлагат техните продукти, както и в Студентски град.

02.01.05
23:13

Лично аз пия 100% суроватъчен Виктори (като цигарите звучи, а?) на Уидър и съм много доволен. 1.8 кг струват 98лв мисля, но аз си го купих с намаление, че имаше промоция. Засега съм много доволен и смятам да пробвам креатин пирувата му, нищо че е скъп (нали е Уидър все пак). Имам и едно въпросче към Пърлсайт, че май повечко разбира - абе защо Виктори се произвежда в Германия, като е американски продукт, си мисля?

02.01.05
23:37

Хванаме на тясно  :shock:
Аз пък си мислех, че са канадско производство  :lol:
http://www.weider.ca/products.html

02.01.05
23:41

Понеже на моя пише made in Germany и някак си странно ми изглеждаше това! Все пак Джо и Бен Уидър не са германци!?!?!?!? Или нещо се бъркам (май американци или канадци бяха)

03.01.05
04:18

По принцип знам, че имат US и канадско подразделения.. но няма да се очудя ако произвеждат и в DE.. макар, че това ми звучи доста странно.. (дали за оригинални?)

ВН

03.01.05
04:51

Лиценза е американски, фабриките немски или и фабриките са американски или знам ли... Но за Европа “най-евтино” е от Европа!

03.01.05
06:56

Точно, че в Германия не виждам как ще произвеждат евтино... в България да.. но в USA винаги е било по-евтино спрямо Германия...

03.01.05
08:17

Изглежда ми истински, от SNC го купих, пък дано да е истински иначе тия ще ги заколя :evil:  :evil:  :evil: 90 и кусур лева дадох за това чудо! Усещам го че действа, ама знаеш ли! Не ме плашете с такива работи :oops:

03.01.05
13:16

На опаковката пише “MADE IN GERMANY” защото завода/HALEKO/ в който се произвеждат продуктите беше купен от “WEIDER” преди няколко години.

03.01.05
13:28

Аааа, ъммм... Къде е SNC? :oops:

03.01.05
13:45

Ползвал съм креатин и аминокиселини от серията Виктори  и мога да кажа, че това са най - качествените суплементи , които съм взимал.

03.01.05
18:02

братле SNC е на пиротска тоя магазин си го има вече доста години

03.01.05
22:14

Такаааааааа какво си купих аз днес от SNC:

http://img.photobucket.com/albums/v207/SladeXYZ/AKiProt.jpg

Аминокиселините са много добри като размер на хапчето и се пият лесно. По-вкусен протеин не бях опитвал (ягодов вкус). До тук добре.

Позамислих се обаче за произхода на продуктите:

http://img.photobucket.com/albums/v207/SladeXYZ/AKiProt2.jpg

От друга страна срока на годност е написан по много трудно разбираем и съмнителен начин:

http://img.photobucket.com/albums/v207/SladeXYZ/AKiProt3.jpg

Моля всички за мнения какво мислите за тия продукти дето съм взел.
Протеина имаше 20% отстъпка и ми излезе 30,80лв за 700г, а АК-те бяха 33,50 за 300 хапа.

04.01.05
00:03

Ами пич... това е едно от характерните за Виктори серията.. страхотен ефект и страхотен вкус..... и доста високичка цена  8)
Не се притеснявай.. пий смело... макар, че като чуя SNC и си представям някаква мафиотска фирма..

04.01.05
00:48

За фирмата не знам - то коя ли фирма не се оказа мафиотска  :? , но поне имат голям магазин на Пиротска с приличен асортимент.
Прави ми впечатление тъпия срок за годност, който на всички продукти, които съм купувал досега е доста ясно написан и доста по-дълъг (например Universal Amino 2700 беше със срок до 2008 :shock:), а на тия едва ли не им остават 2-3 месеца (и то ако правилно съм разбра срока на годност). Направо не ми се иска да си помислям кога са произведени щом са и на промоция...

04.01.05
01:05

Да така е.. срока изтича 04/2005 и за това са били намалени с 20% но не би трябвало да се притесняваш щом все още са в срока на годност.. все пак Weider би трябвало да са си направили сметка, пък и този протеин които си взел (700гр) няма как да не го изразходиш за максимум месец...

04.01.05
01:19

Да, протеина ще изчезне напълно до 20-ина дни, аз и сега едва се сдържам да не се натъпча до пръсване  :lol:
Дано да ми понесат добре, като ги изпия ще пиша как са ми се отразили.

05.01.05
14:55

Той моя е същия, само че е 1.8кг и срока му на годност изтича скоро, обаче по принцип 6 месеца след края на срока може да се пие, а аз до 1-1.5м ще съм го изпил, така че май съм спокоен! Въпреки че винаги ще имам едно на ум, като се сетя за срока - до февруари  :cry:

05.01.05
18:09

@сладе

по колко хапа се пият тия амино

мерси предварително...

07.01.05
01:52

[quote author=“YODA”]Той моя е същия, само че е 1.8кг и срока му на годност изтича скоро, обаче по принцип 6 месеца след края на срока може да се пие, а аз до 1-1.5м ще съм го изпил, така че май съм спокоен! Въпреки че винаги ще имам едно на ум, като се сетя за срока - до февруари  :cry:

Ще го пийнеш до тогава. Аз дори си мисля да си взема пак като го изпия тоя, щото отстъпката е сериозна, а аз вече доста изпих и още (да чукна на дърво) нямам алергия, диарии и други белези на хран. отравяне.

[quote author=“cl_killa”]@сладе

по колко хапа се пият тия амино

мерси предварително...

Пише да се взимат по 6-8 хапчета преди и след тренировка. Това прави по 12-16 на ден, което си е доста. Аз от финансови съображения пия по 10, за да ми стигнат 300-те хапчета за 30дни.

По принцип Weider нещо не обичат да са много подробни и конкретни в обясненията си за приема, но всеки си го тълкува както намери за добре. Например за протеина:

http://img.photobucket.com/albums/v207/SladeXYZ/Protinfo.jpg

Пише, че една доза е 30гр, която да се взима преди ИЛИ след тренировка. Много хора се заблуждават, че това е дозата, която трябва да взимат на ден (дори продавачката така каза). По-долу има една табличка, която дава информация за съдържанието на протеина и едно RDA в % за витамин B6, което да се гръмна не мога да разбера към лявата колонка или към дясната се отнася...

07.01.05
12:15

еми незнам аз мисля са кат свърша куан на мусаши(амино киселини) да взема едни от тези
ама кат се замисля има бая време...

07.01.05
12:34

Доста скъп ми се вижда протеина, а АМИНОто според мен е на доста изгодна цена. Май излиза по евтино от АМИНО2700

07.01.05
12:42

не не излиза по евтино
вайдър
300хапа-30лв-препоръчителен прием 12-14 мисля по спомен...ако пиеш по 10 точно за 1 месец
унивърсал:
120хапа-19лв(пак по спомен)-за мен по 4 хапа ми казаха
излиза с около 10 лв горе долу по евтино поне по моите сметки...
ама бих ги пробвал тези на вайдър
аз в момента пия както казах куан на мусаши имам още доста но се пак съм доволен от тях но са мн мн скъпи...

07.01.05
15:23

Не знам как си представяш с 4 хапа на ден (на юнивърсал) да качваш, но аз пия по 12-14 за да качвам :roll:

07.01.05
16:22

На Юни един сървинг е 4 хапа
Ама на ден по 2 сървинга по 4 хапа = 8 хапа.

07.01.05
17:16

Ако не ви мързи, ще постнете ли съдържанието на аминото на Вайдер, много ми е интересно. Имам чувството че ще си купя 2х300 хапа другия месец и ще тъпча по 20 на ден.

07.01.05
17:18

На кутията на Universal 2700 пише - “еднократна доза = 2 хапчета. Взимайте 1-2 пъти на ден.” (което прави 4 хапчета)
На мен това ми се вижда доста малко, предвид, че Weider, макар и по-малки като грамаж трябва да се взимат 12-16 на ден.

07.01.05
18:50

Точно.. не сравнявайте какво пише на етикетите като “препоръка”, а сравнете количеството аминокиселини в двата продукта.
Мисля, че аминото на Унивърсал далече не е по-евтино. Когато го пия както трябва една кутия свършва за 10на дена (20лв). Така, че...

Slade дай профила на аминокиселините за да ги сравним с тези на Амино 2700. За съжаление моята кутия от аминото на Weider съм я изхвърлил.

Post 2: Видях, че една таблекта от Super Aminos е 1.6гр, което означава (без да съобразявам състава и пропорциите на двата продукта), че:
4 таблетки Амино 2700 се равняват на приблизително 7 таблетки Super Aminos.
С други думи, ако 1 кутия Амино 2700 (ако се пият по 4) стигат за 30 дена, а Super Aminos (ако се пият по 7) стигат за 43 дена.
Т.е. цената на Амино 2700 е по-изгодна... а въпроса с качеството вече е отделна тема  :wink:

07.01.05
21:43

Ето го профила на Super Amino-сите:

http://img.photobucket.com/albums/v207/SladeXYZ/Aminoprofile.jpg

Лошото е, че аз пък си изхвърлих кутията на 2700 и не мога да ги постна и двата за сравнение.

07.01.05
22:14

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3064#28353

07.01.05
23:59

Аа браво, че си ги написал, аз тая тема не съм я поглеждал отдавна.
Това дето Perlsite казва там за пакетирането ме стряска. Аз си мислех, че опаковките са си оригинални и се запечатват където се произвеждат. Така излиза, че могат да слагат каквито си искат лайна вътре - с изтекъл срок, неясен произход и т.н.
Наистина хапчетата на Universal 2700 и MLO-то са едни и същи на вид. Преди години пих някакви MLO 2300 ако не се лъжа - и те пак бяха същите на вид.
Да не излезе, че и Weider-ите ги пълнят и запечатват тука...
Много съм мислил за поръчки от чужбина, но не съм сигурен, че става много лесно (нямам кредитна) и при какви условия ги транспортират (особено лятото) и т.н.

08.01.05
00:08

Ами използвай международна дебитна VISA карта, на повечето места можеш да пазаруваш в интернет с нея. Аз лично съм правил няколко поръчки и пристигат за 10-12 дена, пощата обиковнено е USPS, Air mail Parcel.

08.01.05
00:12

Официалните сайтове на производителите предлагат ли такава онлайн поръчка, щото ако ги поръчвам от разни сайтчета дето търгуват с тях - не се знае дали не е същата работа като със SNC (междувпрочем тия SNC имат ли сайт?)

08.01.05
05:46

Някой от тях имат, но цените обикновено са от 30% до 100% по-скъпи! А ние българите сме уникални така, че се съмнявам, че ако използваш някой по-голям online магазин ще има някакъв проблем както със SNC например  8)

19.01.05
21:26

За да не отварям нова тема, реших да направя нов пост тук. Днес си взех следния млечен и яйчен протеин: Weider Super Protein 88.
88% протеин, с много добър вкус. Цената му е 32лв за 0.5кг.
Някой ако го е ползвал и има наблюдение в/у него нека да каже своето мнение  :)

19.01.05
22:01

Предполагам че си го взел да го ползваш като нощен протеин. наскоро си взех сумнамбул на известната (с уж ниското си качество) Джей Ка. Оказа се много добър този протеин (до някъде казеин). Добър на вкус, разтваря се лесно, не мога да съм 100% сигурен дали е добър колкото казейна на юни, но 100% по-добър от млечно-соевата комбинация на биогейм. Цената му е близо 20 лева за 500гр.

20.01.05
03:19

[quote author=“Lud_monax”]Някой пробвал ли е продукти на фирма weider ? Какво е мнението му . и какви продукти е пробвал. Благодаря

мом4ета много сте зле...тиа тапотии каде ги говорите си имат отговори и то прости та прости.....отива6 в магазина и пита6,ако има6 малко пове4е смелост си иска6 каталог и готово,едва ли 6е ви откажат...говора за магазина на пиротска.... :wink:

моля, използвайте символа ` за да напишете “ч”, а не цифрата 4. моля, използвайте символа [ за да напишете “ш”, а не цифрата 6. Лео

20.01.05
05:04

NoDude!, не взимам го за “общо” ползване и без това не съм от големите привърженици на нощното зареждане.
Веднага след тренировка пия гейнър и аминокиселини... така, че смятам, че няма проблем 30 мин. по-късно да ползвам този протеин  8)

наско: Точно S.N.C никога няма да ги питам.. още по-малко да очаквам адекватен отговор.. тези хора и сурватка от пиле ще ти продадат, стига да им повярваш!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1