Doxycyclin

11.05.08
10:40

наскоро ходих на кожен лекар да ми препише нещо против акне.Преписа ми антибиотик “Doxycyclin” (Доксициклин).Та въпроса ми е дали този антибиотик може да се приема заедно с хранителните добавки които пия (соев протеин,креатин и глукоза)

11.05.08
12:41

Помисли дали си заслужава да се тъпчеш с антибиотици и да увреждаш имунната си система заради акне..

BU

11.05.08
12:49

казано от RedWalker на 11.05.08, 12:41:

Помисли дали си заслужава да се тъпчеш с антибиотици и да увреждаш имунната си система заради акне..

Помисли как ще изглеждаш с акне...

11.05.08
13:01

Аз по принцип нямам изострен проблем но от време на време изскача по някоя пъпка и ги третирам с Зинерит (Zinerit) . За 1 ден умират :) . Също така съм и против антибиотиците ...

Мнението беше редактирано от GH0$T на 11.05.08 13:02.

11.05.08
13:13

Хм, съвсем против антибиотиците не може да сме, защото можем да си пукнем като стой та гледай от съвсем банални неща - все пак са измислени за доброто на хората и като микробиолог съм що годе наясно с вредите и ползите.Всеки ден си имам вземане-даване с пациенти, включително и с такива с акне.Doxyciclin е добър избор за лечение на акне, даже се предписвапредимно за това.Ставати препарати на основата на бензоиловата киселина-за ЛОКАЛНО приложение.Еритромицинът е друг ефективен антибиотик, но в момента в България май не се произвежда.

11.05.08
13:18

http://www.pharmamedics.com/Doxycyclin-c-215.html

11.05.08
14:25

аз като ходих на дерматолог и ми изписа Imex пак антибиотично, но е за мазане, горният крем хапове ли са  ? За ефект .. ами има определено даже кожата на другия ден е по-различна(за добре или за зле).

11.05.08
14:28

не разбрах въпроса

казано от GH0$T на 11.05.08, 13:01:

Аз по принцип нямам изострен проблем но от време на време изскача по някоя пъпка и ги третирам с Зинерит (Zinerit) . За 1 ден умират :) . Също така съм и против антибиотиците ...

От личен опит да споделя и аз за Зинерит-а че е Магически. Поклон пред Великия Зинерит! (bow)

MO

11.05.08
15:36

Zinerit също е антибиотик.....

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 11.05.08 15:37.

Ае антибиотик против акне... Не знам. Има лекари, дето предписват антибиотици против всичко.

Не си пречи с чистите хранителни добавки, освен креатин, трибестан и други подобни натоварващи черния дроб ил ибъбреците - даже малко. Протеин, глюкоза... Те даже са хранителни заместители.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1