11.05.08
17:21
Един приятел ще заминава на бригада в САЩ след няколко дена и ме интересува знае ли някой с какво количество добавки ще може да се върне от там? Главната идея ни е да си вземем колкото се може повече протеин на ON но само за лична употреба. Например могат ли да се внесат 3 или 4 кутии по 10 lb от въпросния протейн?
11.05.08
20:08
Мисля, че може да си вложите парите в нещо по-смислено и в същото време малко като обем.
А иначе, твоят проиятел ми се струва, че няма да го пуснат в самолета с толкова багаж :-)
11.05.08
20:18
Според условията на въздушните превозвачи в общия случай имаш право на 20 кг багаж за товарното и още 10 кг ръчен багаж.
казано от Ради Хаджирадев на 11.05.08, 20:18:
Според условията на въздушните превозвачи в общия случай имаш право на 20 кг багаж за товарното и още 10 кг ръчен багаж.
Т.е. слагаш 20 кила ОН в багажното и 10 кила на борда :) И един съвет, щом ще се пазарува на щатски цени вземи си нещо по-хубаво от оптимума, някой чист изолат.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.05.08 08:50.
12.05.08
09:36
казано от Стоянчо на 12.05.08, 08:49:
Т.е. слагаш 20 кила ОН в багажното и 10 кила на борда :) И един съвет, щом ще се пазарува на щатски цени вземи си нещо по-хубаво от оптимума, някой чист изолат.
И по време на цялата бригада - без дрехи и лични вещи :-)
Вземете донесете и на мен 4-5 кила, ще ви ги платя :P
Попиках се от смях един път на митницата в СТЗ.
Някакви момчета си пратили дрехите с UPS, че по-евтино и да си вземат с ръчния багаж нещо по така.
Ама видимо мръсни, обувките целите с кал, отива майка им да ги взима и митничаря вика тия са за продан, слагаме им мито и ДДС.
Ееееей големи цървули има. :D :D :D
12.05.08
09:55
казано от emzo на 12.05.08, 09:51:
Попиках се от смях един път на митницата в СТЗ.
Някакви момчета си пратили дрехите с UPS, че по-евтино и да си вземат с ръчния багаж нещо по така.
Ама видимо мръсни, обувките целите с кал, отива майка им да ги взима и митничаря вика тия са за продан, слагаме им мито и ДДС.
Ееееей големи цървули има. :D :D :D
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ! Това надмина дори най-смелите ми фантазии. Честно, за такова нещо никога не бих се сетил да направя!!!
Селско изпълнение, но определено е хитро.
А митничаря яко се е изгаврил :)
А извън общия случай?Предполагам че ако си доплатиш ще може и повече багаж да пренесеш.
12.05.08
17:49
Най-често не ти правят проблеми за повече багаж, но ако прекалиш и решат да ти проверяват багажа? :)
То така или иначе минава ръчния багаж през скенера и, ако ще правят проблем още тогава ще действат.
12.05.08
19:23
Е, да. Трябва да си луд да го сложиш в ръчния багаж. То е забранено парфюмчето си да сложиш пък представи си за някакъв прах или кутия с хапове кво ще си помислят :)
Здравейте,
знам че темата е стара, но понеже съм сигурен, че има още хора, които ще им се наложи да търсят инфо за това да споделя личния си опит. Лятото се върнах от САЩ с 1 куфар само с добавки (витамини/нитрикси/бустери/бцаа-та/ близо 10кг), така че няма проблеми. Пазете си само инвойса за всеки случай и не ги слагайте в ръчния багаж - винаги в чекирания :)