Онлайн пазаруване

Темата е заключена.
SO

10.05.08
13:42

Здравейте,

Можете ли да препоръчате добри магазини за хр. добавки, които могат да се закупят онлайн (България и чужбина).

10.05.08
13:48

10.05.08
18:17

погледни по-долната част от раздела за хранителни добавки - тази на вносителите и представителите - повечето имат опция за поръчка онлайн
чужбински - най-големите са бодибилдинг.ком и нетришън.ком

SO

12.05.08
11:46

Благодаря за отговорите. Спрял съм се на netrition.com и ще видя как е.

MO

12.05.08
11:58

казано от Георги Везнев на 10.05.08, 13:48:

4fitness ;)

Да,на външен вид хубав ама един път си поръчах някакви витамини, и ми звъни куриера по телефона и ми вика слезни да ми отвориш обаче аз не бях вкъщи и му обясних,че не съм вкъщи...Той ми вика и са ко праиме?Пратих го там при едни съседи за да му платят,а аз после да се оправя с тях.. И поръчката дойде на петия ден.

Съмнява ме 4fitness да имат собствени куриери. Работят с някоя фирма, а те са на точно тоя принцип - обаждат се ако си вкъщи да си го вземеш ако не го оставят или някъде наблизо(което на мен не ми се е случвало а само съм чувал от приятели) или в някой офис на фирмата и отиваш да си го вземеш сам. Напоследък вече ми звънят няколко часа преди да доставят и ме питат кога ще съм си вкъщи. Така че не им се ядосвай.

Модерация: Непозволено съдържание!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.12.11 00:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1