11.05.08
19:03
Някой може ли де ми каже кой от тези продукти е добър …
180 , 21 г. , 67 кг. И тренирам от 2 месеца , искам да кача маса .
Мерси :
“UNIVERSAL NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “MEGA MASS 3000”
PEAK” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “SUPER MASS – ПЛИК
“BIOTECH NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “AMERICAN WHEIGHT GAIN 2000”
“JK NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “ULTIMATE WHEY GAINER
“UNIVERSAL NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “MEGA MASS 3000” печели моя глас.
11.05.08
20:03
Никой не може да ти каже с точност,провери съдържанието.Само не избирай българското.
Щом искаш да качиш - яж , хем по качествено хем по вкусно отколкото тея гейнери . Вземи си един сироватъчен изолат за след тренировка и си гледай кефа .
11.05.08
20:36
Класиката в жанра Mega Mass 3000.
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 11.05.08 20:40.
11.05.08
20:39
За да имаш полза от гейнера, трябва да го пиеш в големи дози (а не както го продават по залите по 30гр за 1,50лв). Ако не можеш да си позволиш това по финансови причини, по-добре изобщо не си давай парите на вятъра, а ги дай за храна, защото за твоят ръст, килограмите ти са ПРЕКАЛЕНО малко, дори и за нетрениращ човек!
Иначе, ако трябва да назова един от тези 4-те, гласувам за Universal.
11.05.08
22:15
А за креатин или някой протеин……….. да ми препоръчаш нещо за мен …….до 35лв.
12.05.08
00:05
Декстроза с протеин е най-евтиният и ефективен вариант. Аз бях супер доволен от Мега Масс 3000, ползвал съм го много пъти, но си е чиста захар, освен това не се разтваря добре и има отвратителен вкус. Все пак за ефективност е много добро :)
казано от petrol на 11.05.08, 22:15:
А за креатин или някой протеин……….. да ми препоръчаш нещо за мен …….до 35лв.
За тези пари, само храна.
12.05.08
17:08
За съжаление за тези пари много неща не би могъл да си позволиш пък дори и някое креатинче. Ще трябва да се насочиш на Българското. JK Nutrition или на Момчил P&B;Labs… Иначе по добре от крехко месце с кило ориз нема... ;)
MEGA MASS 3000 го няма от доста време в сайта на Universal и ми се струва ,че това изписано на етикета няма да е много вярно ?! Правилни ли са съмненията ми ?
13.05.08
11:30
мога да отделя и повече финанси за някоя добавка ...... креатина дали ще ми свърши работа
Боже, Боже, до къде стигна индустрията! Добавките - опиумът за народа!Не знам защо, всички вече си мислят, че като почнат да тренират задължително трябва да е с добавки, а понякога и с по-силни вещества! Първата година въобще забрави за добавките, яж здраво, тренирай и спи, тва е. Как са тренирали хората преди без протеини, без глутамини и т.н.?