13.05.08
14:36
Здравейте.. :)
Започнах една диета, в която трябва да пия сутрин по 15 амино-та... Бяха ми написали Amino 3000, но по погрешка съм взел Amino 1800 от верижно-разклонените.. Та да попитам... Тези, които сега съм взел, по слаби ли са? Или само аз си мисля, че като е по-малък номера са по слаби..? И ако са по-слаби, по повече ли да пия или пак 15 броя?
А и още нещо да попитам... С какво мога да заменя стафидите в една диета, че от тях ми се гади и повече от 1 ми е трудно да изям.. :)
Поздрави, Иван :)
Темата беше редактирана от thunderchild на 13.05.08 15:25.
правиш ли изобщо разлика между комплексни и верижноразклонени аминокиселини? няма такъв термин - “силни” или “слаби” за аминки.
ВСАА са по-добри в период на диета (ако е за сваляне).
13.05.08
15:52
казано от FRANKO1 на 13.05.08, 15:25:
правиш ли изобщо разлика между комплексни и верижноразклонени аминокиселини? няма такъв термин - “силни” или “слаби” за аминки.
ВСАА са по-добри в период на диета (ако е за сваляне).
BCAA 1800 са ... Но понеже ми бяха казали за диетата да си взема BCAA 3000 и затова питам дали има някаква разлика в дозата на приемане..
цифрата би трябвало да е грамажа (в милиграми) на доза или отделната таблетка и това трябва да го ПИШЕ НА ЕТИКЕТА. досега не съм виждал таблетки от по 3гр, още по-малко на ВСАА. най-лесно е да си сметнеш таблетката колко гр е и после да си сметнеш колко таблетки ти трябват.
13.05.08
19:01
За каква марка става дума!?
И освен това - тия аминокиселини нямат ли “начин на употреба” на гърба на опаковката ?
защо просто не идеш да ги замениш за тия дето трябва да си купиш? ако побързаш може да имаш късмет и да те помнят :)
а за стафидите може да си купиш глюкоза на прах ( декстроза )
Мнението беше редактирано от n_sko на 14.05.08 06:13.
14.05.08
12:26
казано от Владимир8507 на 13.05.08, 19:01:
За каква марка става дума!?
И освен това - тия аминокиселини нямат ли “начин на употреба” на гърба на опаковката ?
То има ама пише само кога да се вземат, не пише по принцип по колко, а и да пише пишат нещо от сорта на 5-10 грама на ден.
14.05.08
19:27
На коя компания са за да мога да ги погледна и ще ти кажа... Така май ще е най-лесно. Както казаха вече по горе, 1800 е свързано почти на 100% с грамажа. Айде виж и пиши!!