Tricreatine Malate CREATIM - Scitec

13.05.08
11:14

Днес си купих този креатин и имам няколко въпроса понеже не намерих в търсачката нищо за него. Искам да знам прави ли се зареждаща доза на този креатин, защото ми казаха, че не се прави и някой вземал ли го е до сега и какви са впечатленията му от него. Креатина е на Scitec Nutrition

13.05.08
16:05

Никой не го е пил и незнае дали се прави зареждаща доза така ли да разбирам ?????

13.05.08
16:47

Не пускай поредни постове, така няма да получиш отговор по-бързо!

Колкото до дозировката - на опаковката няма ли инструкции за употреба?

13.05.08
19:30

Мислиш ли че съм толкова глупав и първо ще питам във форума и след това ще гледам дали го пише на опаковката ??? И немога да разбера като неможеш да ми помогнеш защо ти тогава пускаш пост ?

13.05.08
19:39

Пие се два пъти на ден по 3-5г. една чаена лъжичка - едната сутрин на гладно , втората веднага след тренировка!
Креатина е супер и действа много добре.

13.05.08
19:54

казано от PaTcKo на 13.05.08, 19:30:

Мислиш ли че съм толкова глупав и първо ще питам във форума и след това ще гледам дали го пише на опаковката ??? И немога да разбера като неможеш да ми помогнеш защо ти тогава пускаш пост ?

А защо не е преди тренировка и след тренировка като обикновения креатин ?

14.05.08
18:04

Производителя казва че трябва да има поне 4-5 часа разстояние между двете дози. Аз лично съм го взимал и по двата начина и разлика не намирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1