13.05.08
17:13
Помогнете какво мога да направя по въпроса дайте ми съвет с конкретно упражнение и колко пъти в седмицата да го правя ?
Бицепса и трицепса се развиват добре но предмишниците и китките особенно са ми като сулети и е смешно.
http://www.bb-team.org/fitness/exercises/forearms/ това не си ли го гледал ;-) 1 път на седмица мисля 4е е достатъчно
Мнението беше редактирано от NRG на 13.05.08 17:42.
казано от NRG на 13.05.08, 17:38:
http://www.bb-team.org/fitness/exercises/forearms/ това не си ли го гледал ;-)
Много по-лесно е някой да ти го даде на готово.
няма как да тренираш предмишници ако имаш слаби китки има в сайтовете машинки за ЗАздравяване на китки.След като ги позаякнеш тогава почни с предмишниците за да не ги прецакаш :)
Аз имам същия проблем , но ставите по принцип са ми проблем , а предмишницата ми е доста малка, правил съм тези упражнение , но нямаше ефект.Генетично не мога да ги направя много големи, обърнал съм внимание че много хора имат сходния проблем с предмишницата и съм се отказал да я тренирам така,тренирам в момента с собствено тегло и стискам гума за здравина на хвата.МНОГО ВНИМАВАЙ кога ще сложиш тези упражнения в програмата си, личен съвет е да не правиш бицепс и упр за предмишница в 1 ден , или ако правиш силова тренировка на лежанката, най-добре я тренирай с краката преди дните за почивка , не ти знам програмата , ти си прецени
казано от cheFo`` на 16.05.08, 17:53:
личен съвет е да не правиш бицепс и упр за предмишница в 1 ден
Защо пък да не ги прави в един ден? Аз ги тренирам заедно даже два пъти в седмицата и не мога да са оплача .
казано от Rqpata92 на 16.05.08, 15:45:
няма как да тренираш предмишници ако имаш слаби китки има в сайтовете машинки за ЗАздравяване на китки.След като ги позаякнеш тогава почни с предмишниците за да не ги прецакаш :)
Какви са тия машинки за заздравяване на китките че и аз имам същия проблем.
казано от NRG на 16.05.08, 18:11:
казано от cheFo`` на 16.05.08, 17:53:
личен съвет е да не правиш бицепс и упр за предмишница в 1 ден
Защо пък да не ги прави в един ден? Аз ги тренирам заедно даже два пъти в седмицата и не мога да са оплача .
При всеки е различно,но и аз като започнах да тренирам бях доста слаб в предмишниците и започнах да ги тренирам веднъж седмично с бицепса и резултат от това яко ги претренирах и се наложи известно време да спра дори да тренирам.В момента от доста време нищо не правя за предмишница и тя се развива пропорционално според ръката ми.Мисля си,че в повечето случай предмишницата се натоварва достатъчно при други групи мускули като гръб и бицепс с,като ти расте и останалата част от ръката расте и предмишницата.Все пак искам да подчертая,че всичко е индивидуално,но лесно се претренира предмишница.