09.05.08
18:33
Кой от двата продукта ще ми препоръчате за преди тренировка и защо ?
http://www.bodybuilding.com/store/mt/nano.html , http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html Задавам въпроса защото NANO VAPOR ми се вижда с много яко съдържание на различни видове креатини и аргинини ,абе много мощно съдържание като цяло , дали може да е на нивото на NO EXPLODE или по- добър ?
Темата беше редактирана от FZKTWGS на 09.05.08 19:00.
09.05.08
19:15
Моля ви се модераторите спамнете го този FKTM и така нататък. Вече аман от безсмислени въпроси, един и същ тип суплементи са , надали има някаква серизно разлика като ефект между двете.
09.05.08
19:29
казано от LawrenceTaylor на 09.05.08, 19:15:
Моля ви се модераторите спамнете го този FKTM и така нататък. Вече аман от безсмислени въпроси, един и същ тип суплементи са , надали има някаква серизно разлика като ефект между двете.
Може и да има разлика ,аз ако знаех нямаше да задавам въпрос ?
и какво ще рече това да ме спамнат :ohh:
09.05.08
19:43
Направо взимай това: http://www.bodybuilding.com/store/fiz/strap.html :-)
09.05.08
19:46
emzo ти кой от двата продукта си пил ?
Това са “двете най-мразени от мене фирми”®™ , но ако трябва да избирам - Наното
09.05.08
19:49
Аз съм пробвал нано-вапор и мога да ти кажа че е пълен боклук освен ако не са ми на бутали някакво менте от магазина, става въпрос за навън живея в чужбина.
09.05.08
19:52
:roll:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 10.05.08 05:36.
От двете избирам третото - Super Pump 250 GN - в момента го пия и е добро . До сега такъв фокус не съм имал .
10.05.08
05:48
казано от GH0$T на 09.05.08, 20:02:
От двете избирам третото - Super Pump 250 GN - в момента го пия и е добро . До сега такъв фокус не съм имал .
Значи е много по-добро браво точно такъв суплемент ми трябва макар че , е извън темата този пост ми е много полезен за което благодаря !
Нямам опит с другите два продукта , а и не мисля да ги пробвам даже . Просто ти давам трета опция за която мога да кажа че действа поне при мен . Успех с решението .
10.05.08
15:20
Моето мнение е ясно и и няма да го давам пак, но ето какво ти предлагам: И нокса и нано-то и пъмпа стигат за около 25 дни при оптимални дози. Един цикъл е около 3 месеца. Вземи си по един от трите продукта и така ще можеш да ги сравниш. После може да напишеш едно искренно и лично ревю. Защото останалото са приказки от 1001 нощ.
Между другото НОКСа е първия продукт от този тип, който се появи на пазара и е най-успешният(най-продавана хр.добавкав света 2007г) От самото начало всички останали се опитват да я имитират и подобрят. Някои по-успешно други-не. Ако разгледаш съдържанието им, няма драстични разлики.
emzo: “”Това са “двете най-мразени от мене фирми”®™ “”
-По една случайност това са двете най-успешни фирми откакто има индустрия. Явно живота е по-интересен с теории за конспирация:)
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 10.05.08 15:40.
10.05.08
15:44
Тук ще се намеся заради твърденито, че това са двете най-успешни фирми, откакто я има тази индустрия.
Двете най-високо рекламирани откакто я има тази индустрия ДА, ама най-успешни - не мога да се съглася.
Най-успешната фирма, която направи революция в пълния смисъл на думата в тази индустрия според мен е Met-Rx, макар, че в момента са назад. Началото на 90сете това беше с една дума единствената компания за добавки, която се продаваше като топъл хляб. Иновациите, които предложи тогава компанията просто сринаха пазара на конкурентните фирми. Тогава с тях се получи така, че все едно сега да излезе някоя нова фирма и да представи Креатина, глутамина и аминокиселините, при положение, че не са познати на света все още. След това се появиха и други компании, но Met-Rx си беше номер 1 онези години и всеки беше полудял по добавките им.
В момента има толкова много конкуренция на пазара, стотици - ако не хиляди фирми. Успехът на BSN и Muscletech се дължи според мен на угромната реклама, а не толкова на добавките, които правят. Както съм казвал и друг път - има фирми, които не им отстъпват по нищо, освен по реклама.
Ще спра дотук понеже сме спорили и друг път на тема BSN и Muscletech и ще вземем да се повторяме - при положение, че всеки е запознат на какво мнение е другия.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 10.05.08 15:48.
10.05.08
18:04
казано от Валентин Иванов на 10.05.08, 15:20:
Моето мнение е ясно и и няма да го давам пак, но ето какво ти предлагам: И нокса и нано-то и пъмпа стигат за около 25 дни при оптимални дози. Един цикъл е около 3 месеца. Вземи си по един от трите продукта и така ще можеш да ги сравниш. После може да напишеш едно искренно и лично ревю. Защото останалото са приказки от 1001 нощ.
Между другото НОКСа е първия продукт от този тип, който се появи на пазара и е най-успешният(най-продавана хр.добавкав света 2007г) От самото начало всички останали се опитват да я имитират и подобрят. Някои по-успешно други-не. Ако разгледаш съдържанието им, няма драстични разлики.emzo: “”Това са “двете най-мразени от мене фирми”®™ “”
-По една случайност това са двете най-успешни фирми откакто има индустрия. Явно живота е по-интересен с теории за конспирация:)
Значи идеята за цикъл с три различни продукта никак не е лоша :roll: , но малко скъпичко ще ми излезе да си правя проби пък и ревю да правя на продуктите после :wow: ще стане бая голяма безплатна реклама за някой от трите продукта от който има най-добър ефект ;-P пък и няма да е много обективно защото от първия суплемент в така наречения цикъл с пъмпове и ноксове според мен ще се усети най- добре без значение кой от трите е поради новото чувство за напомпване и и допълнителна сила и енергия по време на тренировката , с всяка следваща седмица това чувство според мен ще избледнява поради навикване на организма с помпещите съставки на суплементите ( това е мнение без да съм пробвал до сега нито една от тези хр. добавки ) така , че такова тестване няма да е никак обективно .
10.05.08
18:18
И да и не. Някои твърдят че с времето утихва ефекта. Напоследък обаче доста мои познати с някои от които и тренираме, твърдят че на 4-5 месец, няма никаква промяна. Моят опит даде пък трети резултат, с времето се засилваха и положителните и негативните ефекти. А това ме караше да спра още на втората седмица, защото този тип продукти ми правят нечовешко главоболие. Пробвах няколко различни и нямаше особена разлика- в главоболието;)
Аз пък събрах материал за още една култова анкета, ама айде ще си трая тоз път.
11.05.08
07:12
казано от emzo на 10.05.08, 19:21:
Аз пък събрах материал за още една култова анкета, ама айде ще си трая тоз път.
Emzo, пускай анкетата :-)
Иначе от трите и аз бих избрал SuperPump 250, без да се замисля... дано да не прозвучи като реклама, защото не е.
12.05.08
01:20
Напълно съм съгласен с мнението на Даниел -Трибоеца,болезнено ама вярно.Истината за Muscletech е че зад тази компания седи друга която им прави големите иследвания за милионите долари и тем подобни простотии.На практика излиза че те само маи опаковат суплементите си :-/
13.05.08
17:04
казано от GH0$T на 09.05.08, 20:02:
А, случайно да не би да има неприятни странични ефекти като по горе описаните от Валентин Иванов за други подобни продукти :ohh: ???
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 13.05.08 17:24.
13.05.08
17:14
Истината е в No-explode не си набутваи парите напразно за супер прехвалените продукти на MUSCLETECH
наното не съм го ползвал и не мога да се изкажа за него, но от експлоуда съм много доволен
13.05.08
19:34
казано от FRANKO1 на 13.05.08, 18:16:
наното не съм го ползвал и не мога да се изкажа за него, но от експлоуда съм много доволен
А, някакви неприятни странични ефекти имаше ли ? Как беше при тебе ?
Щото чета противоречиви мнения :roll:
13.05.08
20:33
Единствено при някои има главоболие.
14.05.08
15:47
казано от Валентин Иванов на 13.05.08, 20:33:
Единствено при някои има главоболие.
Евала Вальо супер си , достоен за уважение Човек !
абсолютни никакви странични ефекти при 1 доза/ден. нарочно го приемах само с протеин (без никакви други добавки) за да разбера как точно ми действа.
14.05.08
16:25
казано от emzo на 13.05.08, 20:11:
Хаха, какви странични ефекти бе биг пичага ? Стандартен продукт.
Big pichaga :roll:
14.05.08
18:16
казано от FRANKO1 на 14.05.08, 16:21:
абсолютни никакви странични ефекти при 1 доза/ден. нарочно го приемах само с протеин (без никакви други добавки) за да разбера как точно ми действа.
Интересуват ме възможните странични ефекти защото на моите кг. ще трябва да взимам максималната доза от суплемента за да имам някаква файда и , ако има на нормалната доза какво остава за максималната :roll: