Помощ при избора на подходящите добавки за мен

EL

14.05.08
09:08

Здравейте,
не съм мнг активен във писането тук но доста следя какво се случва във форума. Доста се обърках от избора на добавки за изгараяне  които искам да взимам в моя период на чистене. Надявам се да ми помогнете избора на добавките. В момента си съставям и НВД-то ще го публикувам за критики съвсем скоро но първо нека избера добавките. Тренирам от 9 месеца, на 22 години съм, височина 195см, тегло 115кг. Ясно е какво искам да направя... да изглеждам добре. Имама паласките и мазнинки по корема и краката. Ясно ми е че ще се сваля на цялато тяло и ще загубя малко мускул но ще се жертвам в името на каузата ;-). В момента пия само аминокиселини Genesis 1900 между 6 - 8 хапа на ден. Ще продължа и да ги пия в периода на чистене. Намалих фитнес-а от 4 на 3 пъти седмично като пък затова мисля да увелича кардиото. За сега бягам 2-3 пъти седмично. След 2 седмици мисля да почвам 2 резови тренировки сутрин ще бягам а вечер на фитнесс (3 пъти седмично фитнес). Какво да пия? Колебая се между няколко комбинации а и ми предложете други?

Маn Scorch или Syntrax Fyre (мнг нашумя)
Pro Lab Cuts II + Genedrin Thermo Stack

Първите продукт е скъпичкък и за тяхните пари ще взема другата комбинация. Кое си заслужава? Дахйте предложения? И този Man Scorch/Fyre с какво може да се комбинира? Някой хвалят Yohibin-a ? Помогнете с предложения какви продукти да комбинирам и кога и как да ги приемам??

Благодаря ви предварително

Темата беше редактирана от Eldorado на 14.05.08 09:30.

14.05.08
10:36

няколко теми по-надолу съм постнал точно това,от което съм най-доволен и лично за мен е по-добро от тези комплекси,но иначе може да опиташ с Fyre или Lipox6,но знай,че нищо не е магия-важен е калорийният баланс,диетата(храненето),тренировката...добавките са малка част от цялата философия :).Аз лично не съм толкова доволен от Скорч-а,но това е лично мнение(всяка добавка действа различно на всеки човек) :).
По-здрави

EL

16.05.08
13:06

Man Scorch + Man Vaporize

или

L-Carnitin + Green Tea + Omega 3-6-9 + Yohimbe bark extract

или

липотропен бърнар + термоген + Green Tea

Искам да се вместя някъде около 150 лв

17.05.08
04:24

Пробвай Fyre-a аз лично съм много доволен от него ...До 150лв може да го комбинираш и със Super Cuts 3 и ще е пушка според мене :) Аз лично съм на Fyre + BCAA и съм доволен изгубих малко сила при някой упражнения (само при гърдите всъщност, но пък и те са ми доста капризин), но при някой (бицепс особено,гръб,трицепс) дори качих кила което означава поне според мене, че горе-долу пазя мускула :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 17.05.08 04:33.

EL

17.05.08
06:19

Аз отделно от тези добавки ще си купя L-Glutamine+Амино

EL

17.05.08
07:45

По време на периода за чистене освен добавките за чистене кой е по-добрия вариант - Амино киселини (Genesis Amino 1900) или ON Whey Protein ?

17.05.08
22:37

BCAA задължително! Иначе Оптимума е по добрия вариант за след тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1