07.11.07
18:41
Добър ли е протеиновия бар на NUTRIM? И по точно http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=165&gid=72
Вярно ли е това ,което пише за хранителната му стойност (Белтък - 36 g; Въглехидрати - 29 g: глицин, малтитол - 23 g, малтодекстрин, фибри - 4 g, прости захари - 2 g; Масти - 5 g: ненаситени - 3 g, холестерол - 15 mg.)?
И ако не е вярно защо има такава разлика в цената в сравнение с другите протеинови блогчета?
казано от Калоян Георгиев на 07.11.07, 18:51:
Каква е тази разлика в цената?
Нутрим е евтин, а западните са по 4-5 лева.
На нутрим не ги ли увеличиха. Вносните барове почват от 3.50. И има доста добри за тази сума не преувеличавайте.
07.11.07
20:44
Абе нутрим откъм барове май само стават. Хаха. Откакто слохиха гума гуар във вафлите си, вече не са твърди като камък. Друго си е. Все пак не ги предпочитам. Не предпочитам вафли. Рядко ги ям, друго си е пържолка или консерва риба тон в училище :).
казано от Калоян Георгиев на 07.11.07, 20:41:
На нутрим не ги ли увеличиха. Вносните барове почват от 3.50. И има доста добри за тази сума не преувеличавайте.
не аз ги вимам на 2.50
и все пак добри ли са или не
Да, ако съдържат описаното на опкаовката - добри са. Имай 1 на ум, че при протеините на прах хора от форума са правили изследвания и процента белтък е бил дооооста занижен.
казано от MOHCTAPA на 07.11.07, 21:31:
Да, ако съдържат описаното на опкаовката - добри са. Имай 1 на ум, че при протеините на прах хора от форума са правили изследвания и процента белтък е бил дооооста занижен.
и все пак протеина да не е 36г. ,поне ако е 25-30г. е доста добре за такъв десерт
много еудобен когато нямаш възможност да хапнеш друго (напр. по време на лекции)
знам че сте правили изследвания на протеините на нутрим за % белтъчини ,а за протеиновите десерти някой правил ли е подобно изследване
15.05.08
08:52
Днес си взех протеинов бар Nutrim и изобщо не ми хареса......толкова е захарен, че не мога да повярвам на тия 35г протеин в съдържанието.Направо по-сладко нещо не бях опитвала от години( може би само тортите на Романс са му конкуренция по сладост) Въобще не са се посарали да го докарат на вкус, а като се има в предвид, че са български - сигурно и качеството му е такова.
Обаче съм страшно доволна от протеиновия бар на The Force! Малко не вдъхва доверие опаковката , но вкусът е страхотен и възстановява много добре. Единственото, което ме притеснява , е че има аспартам в него. Защо го бутат тоя аспартам навсякъде, особено след като толкова се изписа срещу него?
Никога не са ми били сладки тия барове.По-скоро бяха едни гумени(пиша бяха защото не съм ги ял от 7-8 месеца и не мисля да го правя :) ) и ми засядаха в гърлото, ако нямах шишенце с вода да бутам, но сладки никога.Явно са почнали да тъпчат с повече аспартам и захар.
15.05.08
17:12
Ха ха ха с водичка за мезе са си супер кво не ви харесват :roll: ???
15.05.08
17:29
На мен лично не ми харесва това, че нямат хранителните стойности обявени на опаковката, за сметка на това пък имат други неща НЕ обявени там.
15.05.08
17:34
казано от Иван Шишманов на 15.05.08, 17:29:
На мен лично не ми харесва това, че нямат хранителните стойности обявени на опаковката, за сметка на това пък имат други неща НЕ обявени там.
абе ако си на диета за сваляне не са за препоръчване много ама айде ;-P
15.05.08
17:48
казано от FZKTWGS на 15.05.08, 17:34:
казано от Иван Шишманов на 15.05.08, 17:29:
абе ако си на диета за сваляне не са за препоръчване много ама айде ;-P
Те и в диетата за качване не са полезни.
15.05.08
20:22
Аа, вие говорите за други вафли. Тези си ги купих от аптека - в една лъскава жълто-сребърна опаковка и всички стойности си ги пишеше...абе добре изглежда и не е като ония , за които говорите , които ти лепнат по зъбите, докато ти ги чупят същевременно с някакви топчета от не знам какво направени,но адски твърди. Тези , които си взех, са някаква захарна фиеста и написали на опаковката някакви сума ти витамини ........ абе къде ще оцелеят тия витамини в тая захар, декстроза и какви ли не -ози .. Това е като тая тъпотия milka с калций !
Мнението беше редактирано от escapelina на 15.05.08 20:24.