15.05.08
11:22
Купих си БиоФит “Mass Hard Gainer 3500” и как да го пия ? На опаковката пише сутрин ,2 часа преди тренировка и след тренировка,обаче аз тренирам сутрин от 9 до 10..та как да го пия ?
Също така си взех и на БиоТех “Mega Amino 3200” на тях пише със закуската и преди и след тренировка..но като тренирам сутрин как да ги пия ?
И в какъв интервал?Смисъл колко време преди и след тренировка ? :)
Благодаря предварително
Ами................Аз ако съм на твое място бих пил аминките м/у храненията а протеина преди и след тренировка.Но пробвай на тебе може да не ти понася или незнам.Сам пробвай и ще разбереш НАЙ добре :)
16.05.08
05:48
Примерно:
Аз ставам горе долу 8 часа..веднага ям и взимам аминките послед след 30 мин пия гейнъра и в 9часа тренирам до към 10 след това веднага след трен. пия аминките и след 30 мин пия гейнъра.И примерно после като отида на даскало м/у храненията аминките...а гейнъра по кое време ?
Става сутринта пиеш дозата гейнер и пиеш доза амини и заминаваш, след тренировка повтаряш същата процедура. Иначе гейнера можеш да си го пиеш между храненията или като заместител на такова. В нетренировъчен ден амините ги пиеш след храната мисля. че пише по колко дневно за еди колко си килограмов човек.