03.01.05
15:49
xmanx, 11% супер... а с мускулите как си? В смисъл масичка има ли? Ако има добра маса при този процент значи си много добре сложен.
поздрави!
03.01.05
22:09
:oops:
ами ще ви кажа размерите си :Dне бях се мерил от години,но като влезнах в този форум и като ,че ли се позапалих пак по старите “глупости” та на въпроса,току що измерено:89-90 кг,гръден кош 120см,ръка 44см,талия 85см-след празниците,иначе е по-малко аз си го чувствам по колана и съм висок 182см на 32 години.
хммм и да ви призная чувствам се дебел,просто сега не съм във форма,имам си доста по мен-поне 5кг в излишък,но на пролет :D
03.01.05
22:34
ако съм сметнал правилно съм блажен 13% :lol: :lol: :lol:
04.01.05
11:00
xmanx, срам ме хвана :oops: братле... аз съм на 26.. а всички параметри са ми по-зле!!! бравос!!! ще те гоня яко :lol:
06.03.05
20:19
Маи аз сан парвият които не може да се справи с изчислението :oops:
125 Фута сам там китка-корем ми е 23.62 и после кво се прави :roll: :oops: !!!
08.03.05
22:37
9% си!
Хмм. Марто ме мери на една от срещите на бб-тийм в София и ми чукна мисля 11% мазнотийка! Но това е за януари все пак, вече съм 2ри ден на адската диета, дзверо ше ставам :twisted:
и на мен не ми харесва! най-добре си е с качествените машини, които ти пускат ток и точноста е на много високо ниво
09.03.05
17:11
[quote author=“emil_mlo”]и на мен не ми харесва! най-добре си е с качествените машини, които ти пускат ток и точноста е на много високо ниво
Както бях писал в тази тема, таблицата е доста точна. При мен дава точно същото каквото и електронната ми везна! Мисля, че е добра. Все пак, по-точен метод е електронния.
Поздравления! Да те питам при такъв процент виждат ли ти се плочките на корема? Мисля че и perlsite беше с нисък % мазнини...
На мене при 16 % и ми се виждат...или съм объркал нещо със смятането. 175 см, 69 кг, китка 16 см, талия 82 см.
Хм, дано процента ти да е без ползването на подписа под името ти :wink:
А колкото до таблицата имам логика в неая, а издут корем може и с малко покожна мазнина да има, така че таблицата е за покожна мазнина
11.03.05
17:17
яко свиня сам 19 % мазнини маикооуууу ама аз попринцип имам разширен стомах ма не вярвам от отва да е мазнинка не ми липсва ;)
Абе доста е измислена тази таблица, единственото което показва някави реални стейности са едно уреди кито ги фащаш те изпращат ел. сигнал през тялото ти и в зависимост от скоростта с която е преминал се изчислява колко % мазнини имаш(като ти го правят се едно леко те фаща ток)!!!
12.03.05
10:56
виж само какви глупости написа?
Ако говориш за правописни грешки виж в колко часа съм го писал!!!:)
А иначе аз сум си ги мерил с такъв уред фани малко прочети мяза на някаква детска играчка с дръжки и дисплей!!! :lol: :lol:
12.03.05
16:09
[quote author=“king_pin”]Ако говориш за правописни грешки виж в колко часа съм го писал!!!:)
А иначе аз сум си ги мерил с такъв уред фани малко прочети мяза на някаква детска играчка с дръжки и дисплей!!! :lol: :lol:
знам за какъв уред говориш... и не се оправдавай пред мен - няма нужда! споко, :D :D :D просто е глупаво да се отхвърля таблицата! Тя не е основен и най-точен метод, но е още нещо, което помага, особено на тези, които нямат друг начин да се измерят...айде със здраве
12.03.05
17:47
не не не нееее!20%!Това не ми харесва ама хич!Тая атаблица не е верна!
12.03.05
17:52
вярна е пич... за съжаление... и аз съм към там някъде
токът преминава бавно бавно през тялото (човекът е имал предвид съпротивлението на тялото)
13.03.05
00:19
съпротивлението разбира се, аз за това така репликирах, но в рамките на добрия тон, :lol: ... да не се разбира погрешно. :wink:
13.03.05
12:42
Талията как се мери? Стегнат и прибран корем или изцяло отпуснат?
Отпуснат :) Аз ако я стегна, ще я изкарам десетина сантиметра по - малко ;)
Тази таблица (ако съм разбрал правилно) ме изкарва 22% мазнини! Не че е невъзможно, ама ми се струва, че съм по - малко 16 - 18 максимум.
13.03.05
15:43
аз си я меря и в двете състояния - отпусната в нормално положение и макс. стегнат и прибран корем... а има и трето състояние.
bobtosh прав си таблицата не е съвсем точна, защото е мног индивидуално така само по големината на китката нз не ми харесва(макар че горе долу получих същия резултат 11-12%)А шо се отнася до уреда, точно така е тока се движи с различна скорост през сланините и през мускулите, а като го вземеш трябва да го държиш на нивото на раменете за да разбере колко си и висок, на мен затова ми се струва неточна таблицата щот не се зима предвид колко си висок!!!
13.03.05
21:01
няма такова понятие “скорост на тока”... виж различно съпротивление - да!
14.03.05
00:02
има-Драйфова скорост! (или Дрейфова : )!
7% момчета :) ама няма да се разсърдя и 10% да станат само да кача оче 10 кила маса пък било и то с малко мазнинки :). а за това колко е вярна таблицата незнам- брат ми го изкара с 9% (което не е много де) а той е само кожа и кости 60кг на 185см :D
Прочети в профила ми какво работя и после спори с мен за тоци,:) след като се създаде напрежение му 2 точни тока изостава на ъгъл f(фи) поради съпротивлението което трябва да преодолее!!!
Но всъщност си прав щот то измерва съпротивлението на тялото и когато има повече сланини миля е по-високо ама може и да греша:)
14.03.05
08:16
прав си да... съпротивлението през сланината е мн. по-голямо.
Така е пичове, но най-точният метод си остават тези машини, които ги има във воена болница (ако се небъркам) и там влизаш в нещо като басеин целия с вода до главата :)
по-здрави
14.03.05
12:30
[quote author=“emil_mlo”]Така е пичове, но най-точният метод си остават тези машини, които ги има във воена болница (ако се небъркам) и там влизаш в нещо като басеин целия с вода до главата :)
по-здрави
Абсолютно е прав Емо, точно статия четох из нета за такъв метод... измерват се редица параметри и ел. съпротивление и водоизместване и т.н., но може да се прилага само в спец. условия.. :wink:
Това не го знех сега ще се поразровя, но това 100 пъти е по добрия метод, защото директно може да измери обема на тялото ти по изместената вода!!!:):)Много интересно 10х!!!
Най-точният метод е с луфтомера. На няколко точки от тялото (мисля че беха около 10-ина, вече не помня), се измерват дебелината на кожата. След това се изчислява средно аритметичната стойност. Тия тъпи машинки не могат да преценят дали имаш мазнини или водна задръжка. Доказвал съм го като смъкнах 4% за 2 дни, като се обезводних. :idea:
Абе при мен нещо 160 фута и 28 инча не се пресичат , какво ще кажете вие по въпроса , излиза ли , и колко ??? :shock: