26.03.04
14:38
Re6il sum da vzimam steroidi,po to4no kupil sum si Naposim,150tabl.Poneje znam 4e ima po ve6ti v sporta ot men tuk,ta iskam da popitam tiah na kakva shema da gi vzimam,do kolko da stigna,kolko vreme da produlja.Molia vi ne mi kazvaite samo da popitam tozi ot koito sum gi vzel!Kupil sum si i Karzill,po kolko da zvimam ot nego po vreme na cikula?Treniram ot godina i polovina visok sum 185/79,ne sum vzimal steroidi nikoga dosega,razmerite mi sa,prasec 37,talia 88,grudna ob.113,biceps 38.6te se radvam ako nqkoi mi pomogne s uvajenie Velkov! :wink:
26.03.04
20:37
Младеж първо не си постнал статията в точният форум,така че модераторите сигурно ще я преместят в забранени медикаменти.Аз по принцип не пиша много на хора които са решили да вземат стероиди,но сега бих ти препотъчал статията Анаболизираи естествено от списание мускули и фитнес(сегашният брои) да си добиеш малка представа как може заради едни луди младежки години да си пропилееш целият живот.Стероидите са не по малко опасни от наркотиците(Ако си на поне 25 години тогава е малко по различно),а за съжаление те са новата зарибявка на младите.