Кланица - София

16.05.08
09:57

Някой дали може да ме упъти към някоя кланица в София или по-скоро около София? Някой ми беше подхвърлил нещо за Костинброд, но не мога да намеря нищо в нета, нямам познати от там, а нямам време да ходя само да проверявам.

П.П. Пиша това в този форум, защото предполагам не съм първия дето се е замислил за по-пресни и по-евтини мръвки :) .

Темата беше редактирана от Cherniq_Konan на 16.05.08 09:57.

16.05.08
12:20

Аз веднъж си купих карантия и се отказах да живея!Черва кореми ииии единственото хубаво беше дробчетата.Ти какво търсиш ми е интересно ? Или на кайма ще си ги правиш?Аз не съм от София де.

16.05.08
12:34

Пържоли(прасешки), воденички, сърца и пържоли(свински) :) . Просто искам да ходя и да се заредя едно 10-15 кила да имам за около месец и ще си го замразя в нас. Понеже бях на едно село преди Велинград наскоро, където до селото имаше кланица и имаше къде да си направим барбекю и съответно си взехме няколко кила. Първо месото беше пъти по-добро от това, което взимам от Европата до нас, второ беше и с 2 кинта по евтино(пържолите бяха по 6 кинта ако не се лъжа).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1