16.05.08
11:53
искам да питам нещо за обескосмяването.искам да си махна космите на гърдите и корема(те са доста малко(поне за сега а надявам се и за в бъдеще) и почти не се забелязват,но просто не ми изглежда добре като се погледна в огледалото).та въпросътми е ако ги махна с кола маска след това като се появят ще бъдат ли повече или по-дебели??? мерси предварително :)
Аз не се обезкосмявам, но съм чувал, че от к.маската оредяват и отъняват...но нека кажат тези, които си ги махат.
16.05.08
15:23
За мен лично коло маската е най-доброто средство за обезкосмяване, независимо от мястото, на което я прилагаш.
Здрасти, ами аз си ги махам с коло-маска само по краката, по гардите и корема не ми се налага, а и да ми се наложи не бих ги махнал. Едно приятелче си ги маха по гърдите и корема и стана целия на пъпки, докато не му избиха пак. Това за изтъняването и оредяването е вярно ;), обратния ефект (поне при мен) има бръсненето.
Бръснене -> повече и по дебели косми ( за пример брадата)
Кола маска -> оредяване и изтъняване на космите.
Не съм чувал някой да се оплаква от колата маска.Лично аз съм предоволен от тази процедура.Колкото до пъпките - имал съм случаи , в които имам мн пъпки ( предимно в началото) и случаи , в които мах 2-3.Напоследък дори нямам.Та .. моето мнение е ,че колата маска е начина
17.05.08
10:53
Кола маската е перфектният избор.
След кола маска (козметичката ще ти каже) не се къпеш час и половина някъде - после, след като се изкъпеш, за да няма пъпки, се мажеш с розова вода. Прави го поне няколко пъти в първите един-два дена. Ако видиш, че тръгват пъпки - пак слагай розова вода след баня - помага на 100 % :P
18.05.08
11:25
казано от Major Mistake на 17.05.08, 10:53:
След кола маска (козметичката ще ти каже) не се къпеш час и половина някъде - после, след като се изкъпеш, за да няма пъпки, се мажеш с розова вода. Прави го поне няколко пъти в първите един-два дена. Ако видиш, че тръгват пъпки - пак слагай розова вода след баня - помага на 100 % :P
И ако след всичко това не се чувстваш поне малко гей...
Бръсни се,казвам аз!Като сме стигнали дотам да си бръснеш краката,поне го прави с бръснача...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.05.08 11:26.
18.05.08
11:38
Хаххахахааааа!Евала.
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 21.06.09 14:33.
18.05.08
19:41
казано от DeadManWalking на 18.05.08, 11:25:
Бръсни се,казвам аз!Като сме стигнали дотам да си бръснеш краката,поне го прави с бръснача...
Ахахахах, айде стига, бе - значи си гей и ако се бръснеш и си слагаш автършейв по тази логика - и двете са за дезинфекция. Оправяй се с растящите накриво косми и пъпките, както и с наболите косми - на мен така ми е добре - 10 минути работа - 1 месец чисто ;)
18.05.08
19:52
казано от Major Mistake на 18.05.08, 19:41:
казано от DeadManWalking на 18.05.08, 11:25:
Ахахахах, айде стига, бе - значи си гей и ако се бръснеш и си слагаш автършейв по тази логика - и двете са за дезинфекция. Оправяй се с растящите накриво косми и пъпките, както и с наболите косми - на мен така ми е добре - 10 минути работа - 1 месец чисто ;)
Ммм,меко бебешко дупенце! :red: Нее,казах да се чувстваш,не да си гей.Има голяма разлика!! Но стига хомосексуални истории,говорим за обезкосмяване (метро).Та въпрос:
Защо да ти е чисто 1 месец?Защо да се бръснеш?Жените харесват ренесансов тип мъже,питай Ива!
ПС:То по тази логика можем да заключим,че и миризмата на пот им харесва! :lol: :wow:
19.05.08
05:28
Какво харесват жените е трудно да се каже, а още по-трудно:какво харесва дори една конкретна жена!:)))
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 21.06.09 14:34.
19.05.08
06:50
казано от Ива Павлина на 19.05.08, 05:28:
Така че, какво харесват жените е трудно да се каже, а още по-трудно:какво харесва дори една конкретна жена!:)))
Виж,за нищожни няколко годинки живец аз отдавна съм наясно,че хабер си нямате кое ви харесва и кое не или какво очаквате и искате.Постоянно се изненадвате от себе си,нали? : ))
Лично моят избор беше да правя,каквото си искам и която се върже-тя.Мъдър избор! : ))) Както и да е,бръсненето не е едно от приятните ми занимания и го смятам за ненужно,поне в областта на краката,така че никоя жена няма да има късмета да ме види с обръснати крачета.
ПС:Радвам се ,че сегашният ти приятел ти харесва още повече. : P
19.05.08
07:26
Ми явно така сме конструирани на психо-емоционално равнище
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 21.06.09 14:35.
19.05.08
14:05
Айде бе голи охлюви ми дайте да заприличаме на неандреталци тогава или още по-зле на маймуни :lol: .
Аз лично хващам епилатора и косми само по главата остават - не ми излизат пъпки и тям подобни.
За коло маска трябва са ги оставиш да поникнат малко, а мен тона ме дразни.
Предимството на коло маската пред епилатора е, че коломаската освен окосмението сваля и мъртвите клетки от кожата, а недостатъка е, че не хваща малките косъмчета с които епилатора /ако е хубав/ се справя.
19.05.08
18:17
.
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 21.06.09 14:36.