При симптоми за настинка и грип ! ! !

03.01.05
13:08

Тренирате ли когато имате някаква настинка или грипче !

П.С - в момента съм яко хремав и кашлям, но пък се чуствам добре имам си дори и апетит...та се чудех дали да почна тренировката от тази седмица или да изчакам до другата. Чул съм че в такъв период е добре да не се тренира и пият добавки (протеини и др.). Вие как мислите ?

03.01.05
14:54

Недей да влизаш в залата, ако не се напълно здрав, има опасност болестта ти да се усложни и да останеш извън залата за седмици дори.
А като не влизаш в залата да вземаш добавки е безсмислено.

03.01.05
16:41

Най-добре почивай.. Да не говорим, че ще направиш услуга на другите трениращи (като ги пощадиш от грипа).
Организмът ти очевидно има достатъчно работа да се бори с вируса и не му е нужно да се бори и с железата.

03.01.05
17:03

Грипа ти исмеква силата и ти с тренировката само ще влошиш нещата пии повече витамин С и почивай

03.01.05
17:42

мдааааа, почивка и релакс с много витамини, течности и ...... да оздравееш!

HE

03.01.05
17:44

Явно всички сме на едно мнение - почивка, силна храна, много витамини и течности! Пий и чай с лимон и мед.

03.01.05
17:47

Аз лично като усещам че почвам да се разболявам веднага отивам в залата като предваритено си обличам дебели дрехи с цел повече да изпотя правя една супер тежка тренировка и накрая отивам в сауната за 20 минути после отивам в нас пия 2 аспирина и лягам да спя и на другия ден сам на 6 аре жив и здрав и приятно оздравяване  :)

03.01.05
20:33

[quote author=“waterpolist”]Аз лично като усещам че почвам да се разболявам веднага отивам в залата като предваритено си обличам дебели дрехи с цел повече да изпотя правя една супер тежка тренировка и накрая отивам в сауната за 20 минути после отивам в нас пия 2 аспирина и лягам да спя и на другия ден сам на 6 аре жив и здрав и приятно оздравяване  :)

Този метод, според мен, е ефективен, но САМО в случай на настинка...ако си се заразил с нещо не го прави.
До утре да си здрав!!! :evil:

04.01.05
01:14

Като те хване грипчето добре няма да имаш сила за тренировка.Между другото редовните тренировки ни повдигат имунитета неимоверно аз например от 5-6 години не знам какво е грип настинка много рядко но аз съм се калил постепено зимата си ходя навън с тениска с къс ръкав и не ми е студено и хората се се чудят абе облечи се викат само ама аз като ми стане студено си сложа още нещо тънко отгоре и така

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1