Болки в лявата гърда

__

16.05.08
12:04

Колеги помагайте!!!Преди 1 седмица се завърнах в залата след доооста дълго отсъствие и по програма правех гърди.Правех следните упражнения:
полулег с щанга-4 работни серии и 2 загрявка
лег с дъмбели-4серии
глаис с дъмбели от обратен лег-3 серии
кофички-2серии(междинно упражнение след което правих трицепс)
След тази програма се чувствах много напомпан,много стегнат изобщо много ми хареса тренировката.На другия ден нормално си имах мускулна треска или аз поне така си мисля де,защото 1 ден след тренировката дясната ми гърда беше почти въстановена и нямаше голяма “болка” (тоест мускулната треска беше почти отшумяла) но за разлика от нея лявата си ме болеше доста сериозно,което продължава вече цяла седмица.Няма значение на къде ще си мърдам ръката нагоре,в страни все си ме боли и нзезнам какво да правя,мисля си да несъм скъсал или разтегнал нещо?!И да допълня,че ми изглежда все едно съм тренирал туко що тоест като напомпана седи или поне аз така си мисля.
Поздрави и По-здрави :)

16.05.08
14:19

Може да си разпънал нещо, предлагам ти да се консултираш с лекар.

16.05.08
15:52

по вероятно да си претренирал но и разпъване може да има.дай си почивка просто.а и след като не си тренирал доста време ако си си дал повече зора е нормално да се контузиш

__

16.05.08
17:16

може да се каже че леко си дадох зор но не много.А пък и незнам кво ще е тва разпъване та чак да има видима разлика в гърдите (толкова да е подута или напомпана знам ли или пораснала което е абсурдно ) сега лявата ми гърда изглежда много добре обаче много ме и боли за разлика от дясната която си стои по малка и неме боли.Ще видя да си запиша час при някои доктор тези дни да ме прегледа че така се чувствам хем глупаво (от реазликата в гърдите) хем ме боли.Междувременно ако някои е имал такъв проблем или нещо такова нека да каже ;)

17.05.08
17:41

Според мен си се контузил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1