[Log]Fyre vs. Thyrotabs

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.05.08
18:46

Ден 14 - пълна почивка.
Не усещам изобщо Fyre, като свърши 1та опаковка ще има почивка преди да почната другата.
Нещата обаче тотално се обърнаха - никакъв апетит последните 2 дни, ям на сила определената храна.От това, което четох ТТабс засилват апетита към въгл. , така че остава варианта Fyre да е започнал да контролира апетита.Следващите 2 дни ще са low carb т.к. ми предстои семинар нейде по черноморието този уикенд и ...... ще наблягам на мръФките там ама .......  знае ли човек :D

16.05.08
06:05

Значи и аз да се включа с въпрос - в началото беше 85 кила като беше писал, че целта е 79-80, следващото мерене беше на 83, последното, което си писал е 82. Та искам да те питам, от кога според си започнал да чистиш повече мазно от колкото вода, от 85(защото в един последните постове беше писал, че преди fyre-a си бил на диета и си изкарал водата) или от 83(а там беше писал, че  вече със сигурност си изкарал водата)? Значи по мой сметки ако си чистил само мазно трябва да си свалил тамън около едно кило досега. Тая сметка я правя така :
BMR -(минус) 300 x 1.55 (индекса, в който влизаш с 4 тренировки) = около 500 (точно 465, но нали за всеки е относително, а и на тебе ти е по засилена в момента обмяната и в покой. Едно кило мас е 1000 гр x 9 kcal = 9000 kcal . 9000 kcal / 500(калорийте, които си ограничил) = 18 дена. Имайки предвид това и тренировките ти са малко по-чести (сутрин и вечер), а и от добавките ти в повишена температурата(което си е показател за завишена обмяна, тоест гориш повече и в покой) предполагам смеките са малко по други и за въпросните до тук две седмици трябва да си свалил 1 кг мазно.
Питам не за друго, а за да видя дали смятам правилно калориите и механизма, по който действа цялата работа(защото досега следях главно приема само на белтъка и с калорийте съм малко не на “ти”)? И ако не съм прав - защо :) ?

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 06:06.

16.05.08
08:02

Теглото е много относителна величина.Вчера сутринта съм 83кг вечерта съм 81.Кантара не го взимам за критерий.
Такъв са дрехите, обиколките и огледалото.

п.с. поста ти е толкова объркващ, че не съм си правил труда да го разбирам.

16.05.08
08:18

Поста максимално опростен и разбираем :
При BMR - 300 и физическа активност 3-5 пъти седмично, би трябвало общия баланс на калориите да е около - 500 . От факта че едно кило мас е 9000 калории следва ли, че за 18 дена ще се отслабне с 1 кило мазно(9000/500=18). Общо взето това бях написал, но изхождайки от данните в твоя дневник :) .

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 08:24.

16.05.08
10:34

E и ?Какъв ти е въпроса ?

16.05.08
12:05

Колко мазно и колко вода си свалил от както си почнал и вярни ли са ми изчисленията?

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 12:05.

16.05.08
13:24

А ти можеш ли да определиш колко мазно си свалил, колко мускул, колко тъкани и колко вода ? Щото някой ако в този форум може в домашни условия да го определи това му свалям шапка и се отказвам от този спорт.

16.05.08
13:29

ОК. 10х все пак, че се занимава да отговаряш.

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 13:29.

16.05.08
13:38

Ами няма как да знам реално, какъв процент е мазнини, какъв мускул и какъв вода.
Факта, че обиколките намалят говори сам по себе си.Чак когато изчистя напълно ще мога да разбера колко е загубата на ММ.
Имам калипер, но мери сравнително точно от 11-12% надолу.
—————

Ден 15
Пак тотална липса на апетит, засилено потене, дъното на Fyre се вижда.Калориите за деня бяха много малко -800
Само 15мин ХИИТ кардио след тренировка(крака, рамо)

16.05.08
15:14

Следя лога и малко по малко се убеждавам, че ще е доста полезен на адски много хора. Искам да те питам, понеже ти преди това, каза, че си изчистил водата. Можеш ли да споделиш как?

Успех :)

16.05.08
15:25

Ама не знам какво толкова си мислите като чуете “изкарах водата”.
Просто от опит знам, че бърнър не се пие от самото начало на диетата т.к. е леко безсмислено.
Имам напредвид, че съм бил на диета 3 седмици преди старта на стака.А през първата седмица се губи много бързо тегло - предимно вода.Те т’ва е.

16.05.08
15:30

Ясно. Щото много научно звучи “изкарах водата” :)

ГП

16.05.08
17:57

Пу...да му се невиди,аз го почнах едновременно с диетата :(

22.05.08
06:37

Какво става с лога :)

27.05.08
17:29

Fyre
Енергия 4 от 6 - дава много rush първите дни и после отшумява
Апетит 6 от 6 - въпреки, че не му е това основното действие, вече няколко дена откакто го свърших и пак съм постоянно гладен
Фокус 0 от 6 - нормално като няма такива съставки вътре.
Feel good effect - 5 от 6 - л-допамина винаги ми е действал отлично, e не е като PEA, но все пак ...
Нещо важно за отбелязване - няма кафеин краш, което е изненадващо при 600мг дневно.
Друго не се сещам, но това са основните неща.
Сега ще си почина известно време преди да почна следващата опаковка.
п.с. ako не е станало ясно - доволен съм от продукта :)

ТТабс:
Засилват апетита, особено carb cravings.Един ден ги усещам (топли-студени вълни), следващите два - не.
Един вид обаче се прецаках, загубих единия блистер (не се смейте ...... е поне не много) и вече се налага да ги намалям постепенно.Днес е ден 27.
Вече съм с ~5кг по-лек, съответно и мерките намаляха.

Мнението беше редактирано от emzo на 27.05.08 17:31.

14.06.08
05:37

Thermogenic Thyrotabs:

При мен техния ефект се оказа:
- топиш малко мас като всеки друг продукт

Очаквах много, адски много, но ... както много други продукти при някои действат при други не.Нека да видим новата усъвършенствана формула какво ще предложи.

Текущото ми тегло в момента е 79кг, бягам вече повечко, почти съм си върнал топ формата, пресата тръгна да се показва.
С което мисля да замразя LOG-а.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1