Русенско варено

TE

16.05.08
20:38

Гледам във БИЛЛА, че има доста голямо ранзообразие от тази консерва и се замислих,че никъде из форума не съм срещал някой да го споменава,а търсачката не даде отговор. Въпросът ми е дали може да се ползва при ВВД и НВД или  е някакъв боклук?

16.05.08
21:20

Няма и да има писано за това.То първо Никой неможе да си отговори на въпроса: От какво се прави и какво съдържа тази консерва???... пък камо ли някой да си я сложи в диетата.
Поздрави!

16.05.08
21:25

Досега не съм виждал нещо, на което да мога да кажа “храна” да излиза от консерва. Не ще да е читаво, по-добре си направи вкъщи, доколкото съм запознат не е от най-сложните рецепти.

16.05.08
21:36

Риба тон не хапваш ли? :)

ИВ

17.05.08
06:47

Половината е нишесте. Гледайте съдържанието и тогава правете изводи.

17.05.08
08:34

казано от Иван Станков на 17.05.08, 06:47:

Половината е нишесте. Гледайте съдържанието и тогава правете изводи.

А ти мислиш ли, че съдържанието отговаря на това какво има вътре???

17.05.08
09:41

Само да кажа , че в Русенското варено слагат целите животни заедно със зърли, копита , гинетали . Завода искаха да го затварят ама му сложиха само глоба. Отидах да дарявам кръв венъж и ми дадаха русенско варено . Само миризмата ме накара да се издраифам ,а това как изглейдаше нямам думи . Не го яжте това нешо . Навремето е било мн качествено ( по Тошово време ) , но сега просто ше се натровите !

TE

17.05.08
11:01

Ясно. Мерси за отговорите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1