17.05.08
10:12
Реших да си взема от този протеин http://www.4fitnessbg.com/profile/hi-fit-special/, но в описанието му пише, че съдържа Tribulus terrestris. Доколкото знам това е продукт, който стимулира производството на тестостерон и не се препоръчва на лица под 20г. Та въпроса ми е дали ще ми пречи тази съставка? Да взема ли протеина или да се насоча към друг?
По-добре се насочи към друг! :) (но не заради трибулиса, а заради самото качество на протеина ) :)
Знам, че качеството на протеина не е мн високо, но не ми се дават мн пари. Ако може да ми кажете дали ще ми пречи или не? Без отговори не по темата.
Щом толкова много искаш да си го вземеш, вземи си го, няма да ти пречи. Аз на твое място не бих си го взел, бих си посъбрал малко повечко пари и така да си купя нещо. Ти се решаваш. :)
18.05.08
06:18
Хубаво е преди всичко да се споменат наличните финанси - продуктите на пазара са достатъчно много, за да има избор, стига да може да бъде позволен. Затова преди препоръки за алтернативи е по-добре да кажеш с каква сума разполагаш.
само защото е евтин ли е некачествен протеина?!
П.П. Аз също искам да си взема нещо но и на мене не ми се дават кой знае колко много пари...не че много разбирам и т.н. но се бях насочил към ТОЗИ
21.05.08
11:25
Триболуса не се препоръчва за лица под 16 !!!
Иначе ето още 1 от по-ефтините и добри протеини Tyk !!!
Мнението беше редактирано от The Street King на 21.05.08 11:27.
Трубулуса не се препоръчва на лица под 25 години , по простата причина че няма да има ефект. Но който е решил да си дава парите си е негова работа.
26.05.08
07:11
Абе спрете с тези глупости, че не се препоръчва. Аз съм жив пример, че прием на 3 грама дневно действа и то много добре :P.
В този протеин съдържанието на трибулус е адски малко, та дори незначително.
казано от Иван Станков на 26.05.08, 07:11:
Абе спрете с тези глупости, че не се препоръчва. Аз съм жив пример, че прием на 3 грама дневно действа и то много добре :P.
В този протеин съдържанието на трибулус е адски малко, та дори незначително.
Един приятел на 19 пиеше и също беше доволен.Обясняваше,че има доста повече енергия и кура му е постоянно готов.
Я кажи ти как го усещаш,че и си доволен :)