Tribulus terrestris?

17.05.08
10:12

Реших да си взема от този протеин http://www.4fitnessbg.com/profile/hi-fit-special/, но в описанието му пише, че съдържа Tribulus terrestris. Доколкото знам това е продукт, който стимулира производството на тестостерон и не се препоръчва на лица под 20г. Та въпроса ми е дали ще ми пречи тази съставка? Да взема ли протеина или да се насоча към друг?

17.05.08
11:07

По-добре се насочи към друг! :) (но не заради трибулиса, а заради самото качество на протеина ) :)

17.05.08
14:51

Знам, че качеството на протеина не е мн високо, но не ми се дават мн пари. Ако може да ми кажете дали ще ми пречи или не? Без отговори не по темата.

17.05.08
16:10

Щом толкова много искаш да си го вземеш, вземи си го, няма да ти пречи. Аз на твое място не бих си го взел, бих си посъбрал малко повечко пари и така да си купя нещо. Ти се решаваш. :)

17.05.08
22:41

Не, няма да пречи. Но протеина като цяло няма да ти свърши работа.

Хубаво е преди всичко да се споменат наличните финанси - продуктите на пазара са достатъчно много, за да има избор, стига да може да бъде позволен. Затова преди препоръки за алтернативи е по-добре да кажеш с каква сума разполагаш.

21.05.08
07:06

Ми около 30-40лв.

21.05.08
09:08

само защото е евтин ли е некачествен протеина?!

П.П. Аз също искам да си взема нещо но и на мене не ми се дават кой знае колко много пари...не че много разбирам и т.н. но се бях насочил към ТОЗИ

21.05.08
11:25

Триболуса не се препоръчва за лица под 16 !!!
Иначе ето още 1 от по-ефтините и добри протеини Tyk !!!

Мнението беше редактирано от The Street King на 21.05.08 11:27.

25.05.08
21:58

Трубулуса не се препоръчва на лица под 25 години , по простата причина че няма да има ефект. Но който е решил да си дава парите си е негова работа.

ИВ

26.05.08
07:11

Абе спрете с тези глупости, че не се препоръчва. Аз съм жив пример, че прием на 3 грама дневно действа и то много добре :P.

В този протеин съдържанието на трибулус е адски малко, та дори незначително.

26.05.08
07:18

казано от Иван Станков на 26.05.08, 07:11:

Абе спрете с тези глупости, че не се препоръчва. Аз съм жив пример, че прием на 3 грама дневно действа и то много добре :P.

В този протеин съдържанието на трибулус е адски малко, та дори незначително.

Един приятел на 19 пиеше и също беше доволен.Обясняваше,че има доста повече енергия и кура му е постоянно готов.
Я кажи ти как го усещаш,че и си доволен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1