Порастване на едната гърда..

17.05.08
16:43

Здравейте!!!Имам нещо като проблем може би незнам как да го ннарека значи правех гърди тази седмица в вторник и незнам какво е станало след няколко дни ендата ми гърда (дясната) е по голяма с около 1-1.5 см което е доста фрапиращо, а другата си седи малка както преди.Дали е подута или просто е пораснала защото неме боли много съвсем леко?

17.05.08
16:54

Да знам и аз съм имал такъв проблем получава се когато не изпълиш правилно повдигане на щанга от лег или полулег защото неси хванал наравно и от двете страни щатгата.

17.05.08
16:57

добре това за щангата съм съгласен но имам само един въпрос това
подуване ли е или просто е пораснала гърдата?

17.05.08
17:01

Просто е пораснала според мен.

17.05.08
17:39

От 1 тренировка такова “порастване” не може да има. Може да си разтеглил нещо, но да ти е порастнала - надали.

17.05.08
20:10

да и аз си мислех че от една тренировка такава разлика в гърдите неможе да стане но пък си е стегната и твърда не е мека или нещо от сорта като нормална гърда си е.

Може да не правиш правилно или да се изсилваш.
Почини малко.
Най - вероятно гърдата ти не е порастнала, а е примерно подута, от да кажем разкъсване в пекторалис минор, който си е отдолу и на пипане усещаш твърдостта на горния мускул, а долният се е подул леко.
Във всички случаи си почини.
Малко вероятно да е нещо друго.

18.05.08
20:23

Ееееех... де да можеха да порастнат с 1,5см за една тренировка :)
Послушай ДЗВЕР-а, а като се върнеш в залата, не се хвърляй на големите килограми и се съсредоточи върху правилното изпълнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1