Искам да сложа малко месце

:)

17.05.08
12:33

Здравейте ! Значи искам да кача малко килца,но все не става.На почти 15 години съм,около 1.76,може и повече и тежа 58 кг.Идеята ми е да вдигна поне още 10.Цял живот спортувам от когато се помня,то не беше тенис,футбол или пък просто тичане за спорта,тялото ми е доста стегнато,не съм мършав ,но все пак искам да кача още малко.За закуска ям по една баничка и 4-5 кроасана по принцип,за обяд или дюнер и хамбургер или джоб.Ям много сладко,когато мога и каквото мога.На вечера винаги различно,понякога дори не вечерям.Тази година почти не съм си напрягал тялото,защото съм заек в езикова...знаете как е.Нямам време просто.Както и да е,нямам време и за фитнес,за това и не ходя.Чудя се като прасе ли да се тъпча,или какво...Може и някакви хапченца да ми препоръчате но държа да няма много химия.А ,забравих да спомена ,че са ми казвали че съм “хипер-активен” (да,диагноза е) и за това усвоявам храната прекалено бързо,или нещо такова. Айде мерси на всички ,които(надявам се) ще ми отговорите... :)

BU

17.05.08
14:41

с тва ядене нищо хубаво няма да качиш. ако искаш да си “стегнат” и наистина целиш на първо време 10 кила - високо-въглехидратна диета като за начало (58 кила са много малко) + тежки тренировки в залата.

относно яденето - гледай да събираш към 300 грама въглехидрати на ден, които ще си набавяш главно от ориз, картофи и различни зърнени храни и 150-200 грама протеин от месо, риба, яйца, мляко и т.н. ... + 2-3 литра вода и 2-3 литра пот на ден - резлутатите няма да закъснеят.

17.05.08
17:48

И нека гимназията да не ти е оправдание, какво ще кажеш като влезеш в университета, ами после на работа...винаги има време стига човек да си подреди програмата както трябва. Храненето ти е под всякаква критика! Прочети материалите относно покачването на килограми http://www.bb-team.org/articles/1542/ и спри с оправданията, а тренирай!

17.05.08
17:59

Тази година почти не съм си напрягал тялото,защото съм заек в езикова...знаете как е.Нямам време просто.

Ми не знам как е. И аз 8ми клас учих доста език, пък време имах. Сега имам лекции ежедневно, работя тежка физическа работа средно по 4-5 часа на ден и тренирам двуразово почти всеки ден. Мисълта ми е, че ако имаш желание за нещо, ще имаш и време, ако нямаш желание най-лесно ще си намериш оправдание. Трудно ми е да повярвам, че между 7 и 22 часа всеки ден си нон-стоп зает. Така че това да не ти е оправдание. Иначе за храненето като гледам има ДОООСТА да почетеш самостоятелно, да схванеш базовите положения пък после вече можем да помагаме със съвети за детайли. Хапченца не ти трябват, поне не на този етап.

05.06.08
19:39

хаха яж сичко тогава , кото ти падне и от време на време и нещо полесно , храни се винаги когато имаш възможнос , през 2 часа... И ти си още малак не бързаи ша растеш още но със времето.... А и кво разбираш под ХИМИЯ пфффффф да не би да са ти предлагали анаболни стероиди ????- съмнява ме .... За такива като теб има ГЕИНЕРИ които НЕ СА ХИМИЯ и които ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА КАЧИШ маса....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1