14.05.08
20:36
Моля дайте мнение относно : silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/47/id/1149
1.качество
2.цена
3.количество
И от къде мога да си закупа продукта в софия, директно от магазина, а не чрез онлайн поръчка :)
Кое си заслужава повече : този протеин, или на Now - PRotein Isolate 454g.
Темата беше редактирана от The_Duke на 14.05.08 20:44.
Американ Уей е перфектния протеин от към цена-качество. В него няма мазнини, няма захар и има превес на изолата в сравнение с концентрата и то значителен превес (не го пише на етикета). Доколкото протеина на NOW е чист изолат, може да се каже, че си заслужава повече.
15.05.08
05:57
Представителят на марката участва във форума, а в тази тема мисля, че има и координати на официалния магазин.
Двата продукта се различават в ценовия клас, така че би следвало да се абстрахираме от сравнение - ако пък цената на доза не е проблем да бъде по-висока, въпрос на приоритет е процентното съдържание на протеин, както и аминокиселинният състав например. За вкус не коментирам, защото не мисля, че е критерий.
15.05.08
07:19
По принцип не обичм да давам бб.ком като референция, но:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?p=158709711
А като магазин:
bodyart-bg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=149
15.05.08
16:46
казано от Стоянчо на 15.05.08, 08:34:
И пича, който е направил ревюто се чуди дали и колко е концентрата...
Изолати са и двата, само че втория е от по-евтиния изолат. А етикета е дело на най-голямата дупка във фирмата им-една руса секретарка.
Перфектно, това означава, че протеина е чист изолат... Но нали един от форума на бб.ком бил пуснал запитване и му отговорили, че 80% е изолата, а останалото е концентрат...?
16.05.08
11:30
казано от Стоянчо на 16.05.08, 09:14:
Перфектно, това означава, че протеина е чист изолат... Но нали един от форума на бб.ком бил пуснал запитване и му отговорили, че 80% е изолата, а останалото е концентрат...?
Обадили са се и най-вероятно са си говорили с Никол Корел, която е едно тъпо русо парче и най-вероятно им е казала колко % е протеина на сухо тегло, за да не се занимава. Това, което написах ми бе пратено от човека, който ги формулира.
Надявам се до 2 месеца да излезе и БГ лабораторията и ще пусна сниман протокола.
16.05.08
15:18
До една седмица мисля да се снабдя с две кофи от този протеин. Като цена е просто идеален, дано и като качество е такъв. Ще пиша след като го взема пак какво мисля :)
16.05.08
18:43
А м/у протеина на ASN и протеина Nectar на Syntrax, кой препоръчвате?
16.05.08
18:44
Еее Nectar-а
16.05.08
18:50
Абе де да знам! Питам, защото в момента пия Nectar-a, а в същото време виждам, че доста хвалят ASN-то. Затова и питах
16.05.08
19:03
казано от valentin на 16.05.08, 18:50:
Абе де да знам! Питам, защото в момента пия Nectar-a, а в същото време виждам, че доста хвалят ASN-то. Затова и питах
Опитай и сам си направи сметката кое работи за теб по-добре и ти харесва повече на вкус. И двата си имат достойнства. Единия е без въгл. и мазнини, но все пак има изкуствен подсладител и тънка консистенция(което аз лично мразя). Другия има повечко захар и мазнинка, но пък има храносмилателни ензими, по-гъст е, няма подсладител и е на по-добра цена на грам протеин.
Понеже предлагаме и двата, мога да кажа, че и двата си имат привърженици.
16.05.08
20:19
Естествено, че NECTAR е много по-добър.
16.05.08
21:30
Ок, колега, няма да споря:)
казано от SYNTRAX на 16.05.08, 20:19:
Естествено, че NECTAR е много по-добър.
Дано си прав! Ок.половин година пих АСН-а и от ок.семица минах на Нектар и съм решил да го попия също толкова. Ако го усетя да ми действа по-добре ще продължа с Нектара, в противен случай не бих се замислил да си премина отново на АСН.
17.05.08
18:07
Ефекта от протеина като добавка не е чак толкова осезаем (както от някои креатинов или азотен продукт) - но сам виждаш какво пише на етикета и каква е разликата... покачването на мускулна маса зависи от прекалено много фактори за да очакваш просто то смяната на протеина да усетиш големият прогрес... но все пак разликата между двата протеина е значителна.