Как се пие Animal pump?

VA

17.05.08
20:55

Как се пие Animal pump-а? Непосредствено след тренировка, непосредствено преди, 30 мин. след тренировка или 30 преди.
Единственото, което разбрах, че трябва да не е на гладен стомах

17.05.08
23:15

Пиеш го 30-45 мин преди Трен НА ГЛАДЕН СТОМАХ ! В дните на почивка като станеш, първото нещо преди да си измиеш зъбите :) е да го пиеш !

VA

18.05.08
11:35

Останах с впечатление, че креатина се пие след тренировка, и съдейки от това, че в Animal pump-a има креатин, реших, че и той се пие след тренировка.
Явно и креатина не се пие след тренировка.
Май го сбърках с аминокиселините

Сбъркал си го. Това е типичен pre-workout(предтренировъчен) продукт. А аминото вече типичен post-workout. ;)

18.05.08
20:11

Изобщо голяма обърквация е настъпила ;) За най-сигурно, чети какво пише на етикета на продукта и няма да сбъркаш ;)

VA

22.05.08
07:19

А как да пия Animal Pump-a? Имам предвид това че съдържа креатин означава ли, че трябва да се пие определено преме и после за определено време да се прави почивка?
И на свякъде пише, че се пие 30 мин. преди тренировка, означава ли това, че в нетренировъчни дни не се пие?
P.S. Тук май е по-подходящо да питам

22.05.08
10:11

Пиеш ANIMAL PUMP 30-40 минути преди да тренираш и в дните, които не тренираш го пиеш рано сутринта ! ТОВА Е !

22.05.08
10:36

казано от valentin на 22.05.08, 07:19:

А как да пия Animal Pump-a? Имам предвид това че съдържа креатин означава ли, че трябва да се пие определено преме и после за определено време да се прави почивка?
И на свякъде пише, че се пие 30 мин. преди тренировка, означава ли това, че в нетренировъчни дни не се пие?
P.S. Тук май е по-подходящо да питам

1.Със почти всички суплементи се прави почивка !
2.Може и да не го пиеш в не тренировачни дни,може да зимаш само протеин (зависи от начина ти на тренировка) !

VA

22.05.08
12:12

Освен Анимал пъмп-а пия и Нектар-а/ сутрин на гладно и след тренировка/ вчера си поръчах и ВСАА на ОН /ще пия 2 капсули преди и 2 след тренировка/ пия и Л-карнитин / имам малко корем/
Тежа 72кг. 180 висок.
Стаж в залата - 2 месеца / 5 пъти седмично/
Ако има нещо, което трябва да корегирам, казвайте.

VA

27.05.08
07:19

Кажете де хора? Да добавям ли още нещо?

29.05.08
08:08

имаш стаж 2 месеца и си взел пъмп да пиеш,а и тоя л-карнитин за какво ти е като тежиш 70 кила на 180,а и как можеш така да смесваш добавки за покачване на маса и едновременно с това да взимаш такива за понижаване.някак нищо маи не ти е ясно.като за начало тренираи усилено,яж и спи повечко - пък момента за суплименти ще доиде по-натам,като навлезеш поне малко в този спорт (имам впредвид поне 6 месеца добри тренировки с хранителен режим).иначе просто те съветвам да не си губиш парите и времето

29.05.08
09:04

казано от sims на 29.05.08, 08:08:

имаш стаж 2 месеца и си взел пъмп да пиеш,а и тоя л-карнитин за какво ти е като тежиш 70 кила на 180,а и как можеш така да смесваш добавки за покачване на маса и едновременно с това да взимаш такива за понижаване.някак нищо маи не ти е ясно.като за начало тренираи усилено,яж и спи повечко - пък момента за суплименти ще доиде по-натам,като навлезеш поне малко в този спорт (имам впредвид поне 6 месеца добри тренировки с хранителен режим).иначе просто те съветвам да не си губиш парите и времето

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН !

VA

29.05.08
16:03

Л-карнитина го пия защото въпреки, че съм 70кг., това не значи че съм с плочки по корема, напротив. Имам си мазнинки и то не само по корема.
За добавките вече писах, а що се отнася а хранителния режим, то той е следния:
Ставам към 9.00 - Протеин
Към 10.30 - Кисело мляко с овесени ядки
12:00 - Пилешка пържола от филе със задушени картофи
15.00 Кисело мляко с 2 банана
19.00 Пилешка пържола с ориз
23:00 Извара

Тренирам или към 15.30 или към 18.30, като както казах вече - преди тренировка Анимал пъмп и Л-карнитин, след - протеин. /От 2 места си поръчах ВСАА-то, но все още ги чакам/

Тренирам 5 пъти седмично, но нещо напоследъм вместо да имам сила да повишавам тежестите, нещо започва да има опратен ефект / предполагам, че 5 пъти в седмицата са ми много/

Отворен съм за съвети и мнения

24.06.14
20:38

От къде каза, че си го купил? Няма да се научите да пазарувате, само от доказани магазини/сайтове. Имаш достатъчно голям избор; сила,фитнесс1 и много други.

казано от ЖоретУ на 24.06.14, 20:38:

От къде каза, че си го купил? Няма да се научите да пазарувате, само от доказани магазини/сайтове. Имаш достатъчно голям избор; сила,фитнесс1 и много други.

Купих го от този сайт BB-Team….Като гледам вече даже го няма в наличност,явно са изкали да си пробудат последните боклуци.Нямам думи..........

24.06.14
21:39

Не пробутват боклуци. Просто има много по-добри и евтини бустери за тези пари и е нормално да намалят цената на нещо ,което не се купува. Иначе продукта и на мен не ми подейства никак. Само вечер имах сърцебиене и се стрясках на сън. Явно му трябват 2-3 часа преди тренировка за да е ОК всичко ,но не ми се експериментираше. Просто се спрях на други продукти.

Господа, много моля да не квалифицираме този или онзи продавач като такъв или онакъв.
ВВ-Team не е нито мястото, нито арбитърът, който решава тези неща.

В момента коментираме нещо напълно наизуст и само с общи приказки.
Не е ясно при какви условия е употребяван продуктът - много детайли от режима могат да окажат влияние върху ефективността му. Не е ясно и дали питащият е с правилни очаквания към въпросния продукт. На всичкото отгоре го сравняваме с резултатите на “един мой приятел”, за когото пък съвсем нищо не е ясно.

Предлагам разговорът да се насочи към това, което има отношение към случая.
Не знам защо очаквате, че азотен продукт може да има пряка заслуга за увеличаване на мускулната маса... не е ясно и защо елиминирате влиянието на субективния фактор (най-малкото толерантността към стимуланти!), мислейки че продукт от този клас ще има еднакво действие при всички случаи и всички трениращи.

казано от Кольо Пияндето на 24.06.14, 21:41:

Господа, много моля...

Мен ме интересува дали хапчетата трябва да са такива каквито са на снимката....

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.06.14 22:00.

24.06.14
22:10

казано от Александър Добрев на 24.06.14, 21:33:

казано от ЖоретУ на 24.06.14, 20:38:

Купих го от този сайт BB-Team….Като гледам вече даже го няма в наличност,явно са изкали да си пробудат последните боклуци.Нямам думи..........

Не може, да обвиняваш без доказателства. Ако беше прежалил, 2-5 лв. сега нямаше да пускаш тема с подобни проблеми. Лично аз не съм чувал, негативи срещу магазина на бб-теам от форума. Всички го препоръчват това онова, трябва ше да пазариш от другаде според мен.

Гледам етикета на Animal Pump и си размишлявам...

В една доза има 2 g (словом - два грама!) напомпващи съставки - аргинин, орнитин, цитрулин малат, карнозин и норвалин. От къде да дойде това зверско напомпване, като целият този комплекс е 2 g? Попремислям какви са ефективно работещите дози на азотните прекурсори и неволно се усмихвам - как да стане? Е, има и 3 g креатин, но той не променя картинката с нищичко.

В същата доза се съдържа внушителната доза от 500 mg стимуланти на нервната система. Доста бих се замислил преди да причиня на собствените си нерви този системен тормоз. Общо взето може да се очаква да разтърси мъжката някой, който има по-нисък толеранс към стимуланти. Толкова.

Останалото във формулата е трохи и въздух под налягане...

24.06.14
23:59

Най-добре изпрати запитване със снимката към сайта на производителя, обесни, че си в Европа (понеже доколкото съм виждал имат понякога леки разминавания хаповете).

info@animalpak.com

Еххх винаги съм се чудил как тези бустери качват само на ръцете по 4-5см (makeup)

Митове и легенди :D

25.06.14
01:20

Формулата е същата - оцветителите са различни. Ако се разровиш в нета има десетки подобни теми за закупени пъмпове отвъд USA. Параноя...

пс. Очакванията от продукта според мен трябва да се свеждат до една по-добра тренировка и екстра тонус.

Здравейте преди месец си купих Animal Pump до сега сам изпил 14 пакетчета.Първият път когато го взех имах адски много енергия,а вечерта ми беше лошо и имах сърцебиене.На следващият ден като го пих бях добре и така продължих да ги пия.Впечатление ми направи това че хапчетата са 5 бели,3 кафяви и едно червено.Аз го поръчах от този сайт,защото беше най-изгодно,а преди това един приятел качи 3-4 см само от пъмпа и хапчетата му бяха по различни мисля че бяха 4 жълти 1 бяло 3 кафяви и едно червено.Притеснявам се нещо да не са фалшиви и да ми навредят кажете си мнението да спирам ли да го пия....Също така спря да ми дава и енергия и вечер имам някой път имам сърцебиене.Пия го на гладно както си му е реда. :).Кажете си мнението това е снимка на хапчетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1