Чистене и подържане на ММ с Амино и Л-карнитин ?

17.05.08
21:03

Почва да ми се навърта идеята ... че трябва да изчиста “излишния материал” с минимални загуби на ММ ....
Идеята ми е да си закупа аминокиселини ... каквито вие ще ми препоръчате .. за тази цел по горе спомената (за последно пих Universal Amino 2700 и останах доволен) ... иии преди всяко кардио да приемам около 5 хапа ... след тренировка 5 ... предди лягане 2 .. сутрин 2 .. м/у храниненията 2 .. .преди лягане 2 ... и т.н.
НО за Л-карнитин (и за марка, разфасовка също да помогнете - не повече от 30 лева)  си нямам представа как да го комбинирам ... за да се изчиста ... смисъл права кардио по 10 мин преди тренировка за гърди бицепс трицепс и гръб ... а в ден за крака и рамо ... тичам до 20 мин ...

18.05.08
08:38

Аз не мисля, че от CLA ще види голям ефект. Дори и да го взима в Големи количества, пак ефекта ще е малък и няма да си заслужава парите(P.O.).

18.05.08
08:42

Може ли да те попитам защо пускаш по няколко теми с аналогични въпроси? ->  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32494/
Пусни си една тема с всички въпроси,ще ти бъде отговорено!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1