18.05.08
15:13
Незнам дали темата е точно за тук и съжалявам ако съм объркал раздела но все пак ще постна мнението си тук...
18.05.08
15:19
Това че нещо се продава в аптеките няма нищо общо с качеството му. Просто тенденцията му е там да се продават все кофти марки откъм хранителни добавки. Така че няма точен отговор.
18.05.08
15:39
Моето лично мнение е, че тенденцията ще е по-скоро обратната, но времето и стратегията на представителите ще покаже по-скоро. Що се отнася за първото изречение на Жоро, съгласен съм, че няма пряко отношение. А и според мен понятието “аптека” е твърде относително и не може да се направи представителна извадка за нивото на едно такова “място”, макар да се правят опити.
П.П. Отрицателната частица “не” се пише слято с обстоятелственото пояснение / определението и отделно от сказуемото (това във връзка с последните два възможни отговора на анкетата).
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 18.05.08 15:40.
18.05.08
20:00
Много зависи за какви продукти питаш ;) Има едни, дето дават голям ефект, но и някои дефекти :-)
18.05.08
20:12
Неможе да се съди за един конкретен продукт по това къде се продава.Камоли за цяла серия продукти които да се обобщят под общ знаменател.
19.05.08
09:12
Много странна анкета. Какви продукти? В аптеките продават и марли, дамски превръзки и т.н. Защо не перифразираш въпроса си?
Аз съм доволен от някой видове лекарства :). Ако говорим за хранителните добавки - доволен съм от Ултра Мега Голд витамините на GNC, които са даже по-евтини да си ги купиш от аптека отколкото от магазинчето им на Витошка (8лв разлика). Знам, че в аптеките се продават и продуктите на биогейм - да коментирам ли и тях...няма смисъл.
19.05.08
12:09
От кога мястото, където се продават продуктите има значение за тяхното качество? Качеството на продаваните продукти зависи от това къде се съхраняват и най-вече каква е фирмата. Досега в аптеките съм срещал продукти на биогейм и нутрим, а на мнозинството тук им е известно, че не можем да разчитаме на коректност от тяхна страна. Също така съм виждал продукти на GNC - тук не може да се спори за качество.
От това, което ми е направило впечатление до тук, мога да съдя, че най-добрите производители на витамини и минерали в света са фирмите NOW, SOLGAR, Solaray и Natrol, като този извод съм си направил съдейки по суровините, които използват.
19.05.08
14:20
казано от Иван Станков на 19.05.08, 12:09:
От кога мястото, където се продават продуктите има значение за тяхното качество? Качеството на продаваните продукти зависи от това къде се съхраняват и най-вече каква е фирмата. Досега в аптеките съм срещал продукти на биогейм и нутрим, а на мнозинството тук им е известно, че не можем да разчитаме на коректност от тяхна страна. Също така съм виждал продукти на GNC - тук не може да се спори за качество.
От това, което ми е направило впечатление до тук, мога да съдя, че най-добрите производители на витамини и минерали в света са фирмите NOW, SOLGAR, Solaray и Natrol, като този извод съм си направил съдейки по суровините, които използват.
Абсалютно подкрпям мнението. Използвал съм продукти на Now и Solgar и мога да кажа че качеството им е отлично, дори се изненадах ,че Solgar имат фирмен магазин в България.От продуктите на gnc съм използвал калций и витамини от който останах доволен.
19.05.08
17:24
Има ли ефект от продуктите продавани по аптеките ?!
Да,но при всеки атлет е различно !?!
Мнението беше редактирано от The Street King на 19.05.08 17:25.