Добро ли е това съчетание

18.05.08
14:32

Power Food Energy Plus (60 капсули (500 милиграма)), Суроватка american whey и някакъв креатин  да ги съчетая целта ми е покачване на мусколната маса и силата първата добавка е за напомпване и пак давала сила искам да я изпробвам да вида дали ще има ефект та според вас тази комбинация добра ли е ?  На 16 години съм

19.05.08
08:50

Добро е, зависи ти дали ще съумееш да извлечеш максимума от него. С какъв стаж си?

19.05.08
12:52

4 месеца  тренирам в залата 3 пъти седмично но преди това секи ден на успоредките кофички набирания много лицеви коремни но в зала си е друго да  :) та добра ли е тази комбинация за моя малак стаж ?

19.05.08
12:53

Бих казал излишна главно от гл.т. на креатина.

19.05.08
15:38

Значи да си зимам American whey + power fooda да си се храня хувабо и резултатите ще дойдат сами  добре а тоя креатин кога да го вкарам ще е най добре 5-6 месеца или ?

19.05.08
17:12

Ами незнам, сам трябва да усетиш, но сега ти е рано, защото още не си използвал потенциала си. Нека мине година тренировки.

19.05.08
17:31

Защо всички начинаещи си мислят че само химията помага ?!
Тренирай,Храни се и Отпочивай качествено и пак ще има ефект !
Аз те съветвам да изчакаш още малко,след това мини на Протеин и Креатин,щом искаш по-голям и по-бърз ефект.

19.05.08
17:37

Мерси за отговорите Стоянчо  благодарен сам ти ! Това за креатина ли ставаше въпрос или за  всички добавки като цяло  и се чуда дали това протеинче на American Whey ще ми помогне изградил сам си и добър хранителен режим 62 кила съм с бърз метаболизъм  и за това прибягвам до протеините аз си ги приемам и с храната но става много бавно  какво ти е мнението тук ?

Мнението беше редактирано от BadAssNigga на 19.05.08 17:39.

MO

19.05.08
19:31

Еми може да си вземеш витамини някакви и ленено масло например.

19.05.08
19:36

Пий си протеина...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1