15.05.08
19:38
Така, първо няколко думи за мене: на 23 година съм(на 24 след 1 месец), 1.80 см, 87 кг, тренирам вече 7-ма година, но сериозно едва последните.Досегашните ми суплементи, които съм вземал са били стандартните креатин(два пъти до сега), глутамин, гейнери, протеин(последния беше зимата Голд стандарта на Оптимум, не останах много доволен, но както и да е).
Сегашните суплементи са:
Халодрол ликуигел - 2 кутии по 60 хапа общо за 40 дена.
ПлазмяДжет- 1 пак 16 блистера по 10 хапа всеки за 1 месец.
БЦАА Ноу Фуудс- 340 грама.
Диматайз 4800 комплексни аминокиселини- 500 хапа.
Начин на употреба:
Халодрол ликуигел- по 1 хап три пъте на ден с основните ядения.
ПлазмяДжет- 1 блистер от 10 хапа 3 часа преди тренировка.(само в тренировачните дни)
БЦАА Ноу Фуудс- два приема по 10 грама преди и след тренировка.
Диматайз 4800 комплексни аминокиселини- 13 капсули на ден 7 сутрин на гладни и 6 след тренировка.
Хранителен режим(в тренировачен ден)
8.00 - 7 хапа амино.
8.15 - 150 грама овесени ядки със стафиди и 5 варени яйца.
12.30 - 200 грама пилешко бон филе, зелева салата и пълнозърнесто хлебче.
15.00 - блистер ПлазмаДжет
15.45 - 100 грама ядки(фъстъци) плюс плод
18.30 - 2 банана и 10 грама БЦАА
19.00 - тренировка
20.00 - 50-60 грама глюкоза, 6-7 броя амино, 10 грама БЦАА, 10 грама креатин(имам останал стар)
20.30 - 150 грама пилешка пържола/филе с 100 грама ориз.
23.30 - 150 грама извара и 400 грама кисело мляко 4 % масленост.
Трнировачен сплит
понеделник - ръце
вторник - дей оф
сряда - гърди предни и средно рамо
четвъртак - дей оф
петък - гръб и задно рамо
събота - дей оф
неделя - крака
на другия ден дей оф и завъртам.
Цел
Няколко килограма чиста маса(2-3) след което ще мина в период на чистене.За тази цел съм си взел FYRE и течен Л-карнитин(мисля).
Сега малко пред история да вкарам.
Халодрола вече 10 дена го вземам(с днеска) и днеска за първи ден започнах ПлазмаДжета.
Резултат от Халодрола до момента е почти никакъв(единствено - my shit became a green colour), но него го очаквам да се развие малко по-късно.
Плазмата както казах е взех за първи ден и след началото на тренировката прилива на крав беше доста осезаем.Помпането продалжи цялата тренировка като се засилваше с напредването и.Като за първи ден с него мога да кажа че съм доволен, ще видим по-нататък.Пия доста вода и с двата продукта и като цяло все пак се изисква за тях.
Това е за сега от мене, приемам критики и препоръки по всички точки, до стане интерено.
Не мисля абсолютно всеки ден да го вписвам, все пак диетата си я спазвам постояно и най-вече ще пиша в тренировачните дни с цел ефекта от продуктите и още при някои състояния които биха били интересни за отбелязване :)
Темата беше редактирана от bobi_benetton на 16.05.08 06:17.
19.05.08
07:42
Вчера ми беше тренировката за гърди и предно и средно рамо, напомпането беше на ниво явно плазмата си казва своето, но от Халодрола още не съм усетил нещо по-различно.Между другото тия БЦАА са отвратителни на вкус просто не знам с какво да ги пия :)
Днеска ми е дей оф, но с диетата продължавам по план.
19.05.08
11:22
PlasmaJet може да го взимаш 1-2 часа преди тренировка. Виж дали е по-добре, отколкото при 3 часа. Пии капсулите с 350 мл вода минимум.
За да се възползваш максимално от миотропните ползи на PlasmaJet™, препоръчва се да се консумира приблизително 4 литра вода на ден (това се отнася за дните, когато взимаш PlasmaJet) и диета, която има високо съдържание на качествен протеин и ниско съдържание на глицемични въглехидрати.
Повечето хора забелязват първоначалните вазо-експанзивни ефекти в рамките на 15–45 минути след приемане. Тези ефекти имат тенденция да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. Други могат да започнат да забелязват първи признаци в рамките на 60 минути след приемане. Отново, тези ефекти имат тенденцията да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. PlasmaJet™ предизвиква своите максимални вазо-експанзивни/увеличаващи силата ефекти в рамките на 2–8 часа след поглъщане и ще отслаби действието си до основна линия 24–36 часа след поглъщане.
Начин на съхранение
60–80 градуса по Фаренхайт (15-27 градуса по Целзии).
ДА НЕ СЕ ДЪРЖИ В ХЛАДИЛНИК!
ДА НЕ СЕ ЗАМРАЗЯВА!
Поради естеството на този продукт, всяка доза от 10 капсули да се употребява в рамките на един час от излагането им на открит въздух.
За всеки случай ;)
За BCAA’s е най-добре да се взимат по 4 пъти на ден.
веднага след тренировка, за да ускориш протеиновия синтез, освен това подтискаш производството на кортизол. Преди тренировка, сутрин след събуждане и късно през деня с вечерята или с последното хранене.
Може да добавиш риба и телешко към диетата и да въртиш ориза с картофи.
Btw: За Halodrol се изисква да се увеличат калориите
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 19.05.08 11:30.
19.05.08
13:17
ПлазмаДжета парвия път го взех някаде 2.30 преди тренировка а за вчерашната тренировка го взех околко 3.30 преди трнировка и ми се струва, че напомпането при първата тренировка беше по-добре.4 литра вода WOW?!?!? до толкова не сам стигал, пия по 2.50л. ама чак до 4 трябва с бутилката да ходя(по 1л пия на тренировка).За ефекта се забелязва някъде десетина минутки след началото на треировката и след това се засилва до едно положение.Нали го дават от 2-8 часа, зщо ми препоръчваш 1 час преди да го вземам ?
Днеска мисля картофки да вкарам вместо ориз а може и рибка да заместя малко пилешките филета.
19.05.08
15:23
От 2 до 8 часа го дават да се взема? Нещо бъркаш. Препоръчителнта употреба според най-скорошния UPDATE на етикета е 1-2 часа преди тренировка. Около 4 литра вода на ден са задължителни за максимални резултати при PlasmaJet.
Прочети внимателно всичко. Не си си купил PlasmaJet от нас със сигурност, понеже не го предлагаме все още (надявам се, че до края на месеца или началото на другия ще го има в наличност) и явно няма превод на кутията. Не си ли правиш превод на етикета преди да започнеш да взимаш даден продукт?
ЦИТАТ ОТ ЕТИКЕТА:
Пийте допълнително 24–36 унции (0.70-1 литра) вода в дните, когато употребявате този продукт, в повече от това, което се препоръчва по-долу.
ПО-ДОЛУ ЧЕТЕМ:
За да се възползвате максимално от миотропните ползи на PlasmaJet™, препоръчва се да се консумира приблизително 96 унции (2.80 литра) вода на ден и диета, която има високо съдържание на качествен протеин и ниско съдържание на глицемични въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 19.05.08 15:24.
Не, не бърка. И аз съм чел, че може (и се препоръчва) да се взима 2-4ч. преди тренировка:
Q. When is the best time to take PlasmaJet?
A. 2-3 hours preworkout is recommended just as general rule but it can be taken earlier if need be. This will ensure the various cofactors have been metabolized properly. It should be taken on an empty stomach or 30-60 minutes before one of your daily meals with the aforementioned timing in mind as well.
Даже препоръчват, ако тренировката е сутринта, да се взима предна нощ:
Q. I work out early in the morning often on an empty stomach or right after a light breakfast. When should I take PlasmaJet?
A. We recommend you take your dose of PlasmaJet the night before your training session along with your other pre-bedtime supplements or before your last meal of the day. When you wake up you will be ready to go as PlasmaJet is extremely long lasting, hence the reason it is to be taken every other day.
Различни хора го взимат в различно време. Така че може да се експерементира.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106767781&highlight=plasmajet
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107504431&highlight=plasmajet
19.05.08
16:57
Точно от линка на sandobg, където го е постнал съм го прочел.От 1-2 часа преди тренировка е е периода за вземане, но ако се вземе 1 час преди тренировка тогава как ще се достигне макс ефекта като неговия прозорец е 2-8 часа след приема ?
4 литра вода хич не са малко, но утре ще ги изпия и ще го взема точно 2 часа преди тренировка пък да видим какво ще стане :)
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 19.05.08 16:59.
19.05.08
17:51
Добре де знам го този линк. Не гледайте какво пише в интернет, важно е на етикета на продукта какво пише. Аз имам достап до Update-товете на етикетите. Вече го сменяха етикета 2 пъти. На най-новия пише 1-2 часа.
19.05.08
18:21
От 1-2 часа преди тренировка е периода за вземане, но ако се вземе 1 час преди тренировка тогава как ще се достигне макс ефекта като неговия прозорец е 2-8 часа след приема ?
А за тези 4 литра вода до началото на тренировката и повреме ли трябва да се изпият или общо за целия ден ?
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 19.05.08 20:49.
Пич, експерементирай! Един ден вземи преди 2 часа, друг ден преди 1, трети преди 4…Виж какво работи за теб. Водата е за целия ден. Ти ако изпиеш 4 литра преди тренировка няма да можеш да тренираш! Пробвай да пиеш повечко преди тренировката като взимаш PlasmaJet-а и през тренировката...
20.05.08
06:13
За водата имам в предвид 4 литра от началото на деня до самата тренировка, а не времето точно преди нея.А за времето досега съм го вземал 3.30 преди и 2.30 преди тренировка явно сега ще пробвам точно 2 часа.
Абе, пий много вода и тва е... дали ще е 4 литра или 6 или 3 няма значение (чак толкова). Гледай да стоиш добре хидратиран. Ти помисли, хората дето тренират сутринта и го взимат, по твойта логика кво трябва да изпият 4 л. преди тренировката ли? Не, разбира се... Да, трябва да пиеш повече вода, ама не се вманиачавай чак до милилитри...През деня в който го взимаш пий повече...Тва е...
20.05.08
09:33
През целия ден 4 литра. Като почнеш сутрин до преди лягане примерно. Ако искаш пии и по повече.
Ето буквалния превод на най-новия етикет на PlasmaJet. Виж какво пише за взимането.
Дозировка и начин на приложение
Според производителя:
Всяка кутия съдържа ТОЧНО 16 (Шестнадесет) дози по 10 капсули (30-дневно снабдяване). Заедно с 12 унции (0.350 литра) или повече вода или сок, приемайте цялото съдържание на 1 (ЕДИН) и САМО 1 (ЕДИН) блистер (10 капсули) 1-2 часа преди тренировка за маса. PlasmaJet™ проявява максималните си вазо-експанзивни/предизвикващи сила ефекти в рамките на 2–8 часа след приемане и може да се взема дори 30 минути преди да започнете тренировката си. Вземайте PlasmaJet™ САМО в дните, когато тренирате активно. НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ЧЕТИРИ (4) дози на седмица и НЕ употребявайте продукта в никакъв случай повече от всеки втори ден.
Както каза sandobg най-добре експериментирай.
21.05.08
06:35
Зна4и взех палзмаа точно 1.45ч. преди тренировка.За времето преди тренирочка биах изпил около 3 литра вода(чувствах се като жаба), повреме още 1 литър и след края още половин.Напомпането беше чудесно, но нямаще голяма разлика с това от предишната, когато плазмата я взех 3.30ч. преди тренировка.Другия път освен ще го взема 1.15 преди тренировка, но малко ме самнява да е на макс напомпането, тъйкато максималните вазо-експанзивни ефекти се получават от 2-8ч. след приема.Интересно ми е че не ми изпъкват вените, което си мислех, че би трябвало да става при тия нитро оксид добавки.
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 21.05.08 06:37.