21.05.08
07:36
Не бях пил по голяма гадост ,вкуса остана часове след това в устата ми
21.05.08
08:21
Купи си да пиеш сурватъчно мляко на прах... след него SWOLE ще ти се стори като амброзия :-)
21.05.08
17:09
Какъв е смисъла на тази тема? Да се плюе продукта?
SWOLE V3 Tart Punch - има приятен вкус... не виждам смисъл да се коментира такова нещо. Най-малкото продукта го пиеш за да има ефект, не за да ти е вкусно...
В първия момент и на мен ми се стори малко кофти вкуса ,но вече свикнах.Като ефект обаче е чук.Комбинирал съм го с Nitrous и още няколко други продукта и съм много доволен.Темата като цяло обаче е безсмислена.
23.05.08
08:31
казано от karlo на 22.05.08, 19:03:
Кво му е приятното е приятел
напрао е ожас гадно
Позволи ми да бъда малко по-добре запознат от теб с това което харесва на клиентите. Вкуса е нещо доста относително. На 80% от хората им допада вкуса на SWOLE V3 Sweet Tart Punch.
Ако не ме лъже паметта на теб не ти допадаше и вкуса на Matrix 5.0 Cookies & Cream ? Който е тотален бестселър...
честно казано и на мен вкусът на Матрицата бискивти и крем ме разочарова леко,защото очаквах нещо уникално вкусно,съдейки от рекламата му.Добър е,дори доста добър,но преди него бих на БСН Синта пак крем и бисквита и просто беше в пъти по-вкусен :)).Но има и друго нещо-синтата е с повече въглехидрати(захари) и бие малко кам високобелтъчен гейнър,но ако говорим само за вкусови качества-БСН СИНТА :)
24.05.08
06:08
Дам, захарта е голям фактор при определяне на вкусовите качества на даден продукт.
Да
тва е едното което не ми харесва при SWOLE-a ,не знам вие в колко вода го разреждате но аз след първия път го слагам в половин литрова халба и пак е супер сладко.След това минават часове ,ям какво ли не а в устата ми продължава да сладни ...
казано от karlo на 24.05.08, 07:13:
Да
тва е едното което не ми харесва при SWOLE-a ,не знам вие в колко вода го разреждате но аз след първия път го слагам в половин литрова халба и пак е супер сладко.След това минават часове ,ям какво ли не а в устата ми продължава да сладни ...
На мен пък много ми допада вкуса на SWOLE(и на всички мой познати,които са го ползвали).Kато цяло продуктите на Syntrax освен,че са страшно добри(да не казвам и най-добри)са и много добри на вкус.Визирам Nectar,Matrix,Esence дори и Swole!
24.05.08
18:04
Да
Тук визирах БСН-Синта 6.
24.05.08
18:55
Всъщност сладоста в синтата идва от Sucralose(Splenda), който е 4 пъти по-зладък от аспартама. А захарта е само 2 грама на 44.
Сори за офтопика. Иначе за слоу, 90% от креатиновите миксове са гадни. Само най-скъпите са по-добри на вкус, но не винаги.
Да
Разтваряш го в 200мл вода пиеш на 2-3 глътки,отиваш и си измиваш събите и/или дъвчеш дъвка.Разбирам,че не те кефи и,че можеби е малко силен аромата,ама чаааааак такава трагедия не е...
25.05.08
06:41
казано от Валентин Иванов на 24.05.08, 18:55:
Всъщност сладоста в синтата идва от Sucralose(Splenda), който е 4 пъти по-зладък от аспартама. А захарта е само 2 грама на 44.
Сори за офтопика. Иначе за слоу, 90% от креатиновите миксове са гадни. Само най-скъпите са по-добри на вкус, но не винаги.
До колкото ми е известно някои производители вече избягват и сукралозата като източник на сладост :).