21.05.08
13:18
Сега съм 175-6 см и 74-5кг на 13 години.. Значи проблема при мене е че скоро карах пронхоплевмония и вече близо 2 месеца и полвина не съм ходил на фитнес трябва 3 месеца да не ходя а преди това ходих 3 месеца Сериозно програма и тем подобни..Сега напалнях и искам да сваля предимни гърдни корем крака..Тва знам че се постига с кардио .. ще тичама двапъти в деня по 40 мин но незнам какво да зимам..Ако може да ми препорачате нещо до 20-25 лв сега съм на червено :( .. :) Моляви помогнете идва лято а съм ...аа и да ви кажа хранителен режим нямам но не ям тестено сладко и не пия газирано :)
Не 3 месеца, а около 3 години още по-добре без фитнес. Поне толкова без добавки също. Ти си на 13, за Бога...
НЕ! Точно това имах предвид - нито фет бърнър,нито карнитин, нито нищо. Тичане, скачане, лицеви, лостове, хапване - е такива неща в следващите около 2,5 - 3 години. И едва след това зала, и едва някакво време след като започнеш залата мисли за добавки (евентуално). Засега просто си го избий от главата, това е моя съвет.
запиши се на некъв спорт, да не е фитнес.
ше се развиеш, ше свалиш и към 15-16 годишен и фитнес.
и аз така мисля да направя преди бех тренирал 1 година карате.. сега ме канат таеклондо :) но преди си бех по слаб на килограми мисла сега за 1-2 седмици сериозно нвд.. и много тичане сутрин и вече.Но много хора ми казват да си зема л-карнитин гел щото аз искам само гърди да сваля че са малко .....
Хохохо! Заеби го тоя гел... Ако си го мажеш на куро, дали ше стане по-малък?
Такова локално топене, освен по хирургичен път не знам.