Болки в корема - креатин ?

30.04.08
07:19

Възможно ли е да получа болки в корема от креатин ? (цялата област в корема ме боли от 2 дена) имам диария, първия ден когато започнаха болките бях в пред последния ден от зареждащата фаза, пия доста вода 3-4 литра на ден на 18 години съм 180/76

Абсолютно е възможно.

30.04.08
21:46

Каква марка е креатина?
Ако е некачествен и го предозираш е почти 100% от него :)
Намали дозата

21.05.08
20:44

За нездравия стомах креатина не емного узачев избор! От собствен опит го знам! Спасението е да започнеш постепенно и да комбинираш с нещо. И най-важното сутрин като станеш първата ти работа е да вземеш супена лъжица зехтин “Екстравърджин” след седмица ще си доста по добре. Също и режима на хранене! Дъвчи бавно и се храни редовно

22.05.08
05:47

Почти съм сигурна, че е от креатина.Това е доста често срещан страничен ефект.

22.05.08
06:27

Не от креатина, а от остатъците от производство в него.
Защо ли хора с чувствителен стомах нямат тези проблеми, когато ползват креатин с чистота над 99%?
И второ - няма нужда от зареждаща фаза. Просто пий веднъж на ден и толкова.
Ефекта е същия, разходите наполовина.
Просто пий качествен креатин (и без това не е по-скъп) и го приемай нагладно и с натурален сок или друга въглехидратна напитка, но без да съдържа кофеин.
В твоя случай - изхвърли “българския” (всъщност китайски) продукт, който си си купил, изчакай една седмица да си оправиш стомаха и си купи креатин на Оптимум, пий го по казания по-горе начин и няма да имаш проблеми.
Успех!

22.05.08
07:03

М да, колегата има право! А и сега се сещам че когато съм пил от креатина на Мусаши който е с някаква декстроза вътре не съ имал проблеми! Не че ти го препоръчвам, даже не но търси нещо подобно и да е от изпитана марка! Даже най-сигурният начин е някой да ти го донесе от САЩ. Аз вече така практикувам. Колкото и да казват тука че всичко се внася от там аз вече не вярвам на никого по магазините. Айде успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1