Въпрос за Татуировка на гърдите

22.05.08
18:08

Привет на всички  от много време искам да се татуирам на лявата гърда да си направя едно скорпионче или нещо друго въпросът ми е понеже сам на 16 години и сам малко слабичак в килограмите за височината ми по нататак  като кача килограми ще ми се прецака ли татуировката чувал сам че се разтягала има ли нещо вярно в това ? Мерси предварително за отговорите :] поздрави

22.05.08
18:17

Миииии.....твърде възможно е това скорпионче да заприлича на ламята Спаска-щом кожата се разтяга до степен “скъсване” и получаване на стрии, откъде накъде да пощади твоето скорпионче?!!:)

22.05.08
18:29

Казвали са ми, че преди 18 (20 ако питаш мен) няма смисъл да си правиш татуировки. Както ти казаха, представи си щом дори кожата се нацепва, както ще ти се случи с татуйровката...

22.05.08
18:45

Представи си само колко “добре” ще му се отрази на скорпиончето ти една дебеееела стрия :)

22.05.08
18:46

Хахаххааааа...може и да го обезглави:)

HE

23.05.08
07:01

Всичко е до тип кожа.
На 20 си татуирах дракон на дясната гърда тогава изобщо не съм се занимавал с фитнес - максимум да съм бил към 55 кг., а сега 8 години по-късно съм с около 30 кг. по-тежък, но нямам и една стрия.
Важно е и какви материали се използват при направата - ако са качествени татуировката не се променя доста дълго време.
Недостатък е, че след известно време ще се наложи да я повториш.
Ако не можеш да търпиш на болка ти препоръчвам да смениш мястото - доста болезнена е зоната в долната част на гърдите и около зърното.

23.05.08
14:23

Направи си я на петата :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1