16.05.08
21:02
Не съм абитюрент , но съм поканен на 2-3 абитюрентски ...
Понеже съм на НВД, а пък знам, че алкохолът не е много подходящ по време на диета ! Вече издържах един рожден ден без да пия грам алкохол и не беше лесно.
Имам силна воля и ще мога да издържа абитюрентските ... но искам да попитам може ли да се пие малко алкохол и какъв алкохол ще е по-невредно или по-подходящо. В общи лини това ми е въпросът ... Може ли ? Колко и Какво ?
:)
Може. Колкото и каквото ти се пие. Особено щом става дума само за 2 бала. Ежедневна употреба - зле, правилна употреба в правилните моменти - много добре. Постоянно целенасочено въздържание - по-скоро зле. И май се пише “абитуриентски” :)
Между другото точно сега се прибирам от място, на което се стигна до момент на подобен избор. Днес решението беше не, но другия петък на баловете - съвсем няма да е така :)
16.05.08
22:46
казано от G33K на 16.05.08, 21:14:
Може. Колкото и каквото ти се пие. Особено щом става дума само за 2 бала. Ежедневна употреба - зле, правилна употреба в правилните моменти - много добре. Постоянно целенасочено въздържание - по-скоро зле. И май се пише “абитуриентски” :)
Между другото точно сега се прибирам от място, на което се стигна до момент на подобен избор. Днес решението беше не, но другия петък на баловете - съвсем няма да е така :)
+1
p.s. best post so far! :coolsmile:
Пий водка. Празни калории, без въглехидрати, идеалното решение за НВД. За 2-3 бала нищо няма да ти стане.
17.05.08
14:37
Само кадето ще забави метаболизма и усвояването на белтъчини, но ако не се прекалява, както ти казваш малко значи няма проблем :)
Мнението беше редактирано от difference на 17.05.08 14:39.
17.05.08
16:14
Колегата е прав , че се пише ‘’абитуриентски’‘, не съм много добре с правописа ... ;)
След като чух вашите мнения леко се успокоих ...
Значи наи-добре е водка, с вода или някакво сокче (портокал, греипфрут... ) предполагам, че и уиски ще може ...
:)
17.05.08
16:55
казано от Flask на 17.05.08, 07:24:
Пий водка. Празни калории, без въглехидрати, идеалното решение за НВД. За 2-3 бала нищо няма да ти стане.
Мое и да не навредят на нВДто ама според мен от здравна гледна точка наи добре е бирата а е и много приятна на вкус и е полезна !!
22.05.08
19:59
Само още едно въпросче да попитам , щото първата абитуриентска е съвсем скоро в Събота ... В дните на абитуриентските, да спра ли (само за деня на абитуриентската) да пия Карнитина или не ?
Ако ще пиеш много, заеби всичко. Няма смисъл нито да се потиш напразно, нито да хабиш добавки. Весели се 2-3 дни и тва е.
Пресен опит по темата - от кило уиски не се пълнее. Тоест, не е като да съм станал по-дебел след снощи. Така че - смело напред, който още има да ходи.
24.05.08
08:43
А ти какво очакваш от 1л алкохол ,а паласки ли да ти се появят :)
24.05.08
10:02
Правете нещата качествено - разцепете се на тия събирания и после с нови сили и 100% желание в залата за 1 седмица ще сте даже по - добре от преди.
24.05.08
10:49
казано от Георги Гайдов на 24.05.08, 10:02:
Правете нещата качествено - разцепете се на тия събирания и после с нови сили и 100% желание в залата за 1 седмица ще сте даже по - добре от преди.
И аз така мисля все пак бала е 1 път направи си кефа че после кандидат студенски изпити после следване и така натак