Вредно ли е за мен ?!

23.05.08
19:36

Здравейте,на 15 години съм занимавам се с фитнес някъде от 1 г ,но искам да попитам ,ако взимам протеини ще навредят ли по някакъв начин на организма ми,вярно ,че зависи какви протеини са ,но все пак .
P.С благодаря за разбирането .

23.05.08
19:39

Баце ама ти наистина ли искаш да зимаш чисти протеини  :bug:

23.05.08
20:02

Говоря,за потдържане на тялото и стягане на мусколите не мисля,че ми трябва нещо чак толкова силно,не знам вие разбирате ,за това пиша тук.

BU

23.05.08
20:51

казано от vatchev на 23.05.08, 19:39:

Баце ама ти наистина ли искаш да зимаш чисти протеини  :bug:

Хахахаха......

Вредно едва ли, но опитай според мен с една прилична диета. Рано е да бързаш да привикваш организма към “смлени” концентрирани храни. После трудно ще се справяш с храненето, глада и баланса.
Мой съвет. Първо се научи да си на хранителен режим и после да го обогатяваш, не обратното.
Вервай ми, добият хранителен режим нито е по - лесното, нито е по - евтиното, нито е по - малко ефикасното!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 23.05.08 21:28.

23.05.08
21:37

казано от D3BEP на 23.05.08, 21:27:

Вредно едва ли, но опитай според мен с една прилична диета. Рано е да бързаш да привикваш организма към “смлени” концентрирани храни. После трудно ще се справяш с храненето, глада и баланса.
Мой съвет. Първо се научи да си на хранителен режим и после да го обогатяваш, не обратното.
Вервай ми, добият хранителен режим нито е по - лесното, нито е по - евтиното, нито е по - малко ефикасното!

Иксаш да кажеш,първо да почна да си правя по 5-храненета на ден и след месец да почна с добавките ?! :)

23.05.08
22:15

5 храненета изобщо не са много. Това трябва да ти е минимума!
Трябва да попрочетеш тук-там за хранителните режими и съответно за храните :)
http://www.bb-team.org/articles/1466/
Айде приятно четене.

Месец е твърде малко за осезаем резултат от какъвто и да е хранителен режим. Освен тотален глад на 200 килограмов човек, верно може да свали 30-тина килца...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1