23.05.08
19:36
Здравейте,на 15 години съм занимавам се с фитнес някъде от 1 г ,но искам да попитам ,ако взимам протеини ще навредят ли по някакъв начин на организма ми,вярно ,че зависи какви протеини са ,но все пак .
P.С благодаря за разбирането .
Говоря,за потдържане на тялото и стягане на мусколите не мисля,че ми трябва нещо чак толкова силно,не знам вие разбирате ,за това пиша тук.
23.05.08
20:51
казано от vatchev на 23.05.08, 19:39:
Баце ама ти наистина ли искаш да зимаш чисти протеини :bug:
Хахахаха......
23.05.08
21:27
Вредно едва ли, но опитай според мен с една прилична диета. Рано е да бързаш да привикваш организма към “смлени” концентрирани храни. После трудно ще се справяш с храненето, глада и баланса.
Мой съвет. Първо се научи да си на хранителен режим и после да го обогатяваш, не обратното.
Вервай ми, добият хранителен режим нито е по - лесното, нито е по - евтиното, нито е по - малко ефикасното!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 23.05.08 21:28.
казано от D3BEP на 23.05.08, 21:27:
Вредно едва ли, но опитай според мен с една прилична диета. Рано е да бързаш да привикваш организма към “смлени” концентрирани храни. После трудно ще се справяш с храненето, глада и баланса.
Мой съвет. Първо се научи да си на хранителен режим и после да го обогатяваш, не обратното.
Вервай ми, добият хранителен режим нито е по - лесното, нито е по - евтиното, нито е по - малко ефикасното!
Иксаш да кажеш,първо да почна да си правя по 5-храненета на ден и след месец да почна с добавките ?! :)
23.05.08
22:15
5 храненета изобщо не са много. Това трябва да ти е минимума!
Трябва да попрочетеш тук-там за хранителните режими и съответно за храните :)
http://www.bb-team.org/articles/1466/
Айде приятно четене.
25.05.08
10:40
Месец е твърде малко за осезаем резултат от какъвто и да е хранителен режим. Освен тотален глад на 200 килограмов човек, верно може да свали 30-тина килца...