къде във Варна

18.03.08
08:32

незнам дали точно тук е мястото на този въпрос, но все пак-Някой знае ли къде във Варна мога да замеря процент и кг. подкожни мазнини? Ако може да ме ориентирате и в цените на услугата, ще ви бъда много благодарна!

19.03.08
08:48

Джени, за какво ти е мерене?
Аз никога не съм си мерила % мазнини. И не ми е необходимо на този етап. Следя сухожилията, дали се виждат или не, вените също. Следя си бузките, гърдите и раменете( щръква ми едната ключица :cheese: ) и преценявам дали свалям сланина.
И все пак, намери ли къде?

19.03.08
10:32

Ами аз немога да преценявам, може би защото имам повече сланинки :P и няма как да ми щръкнат кокалите.Общо взето в горната си част тялото изглежда добре, на долу в бедра и ханш положението е плачевно, въпреки,че приятелят ми казва ,че съм добре!Искам да знам какво конкретно имам да топя-това ще ми даде повече стимул. Обичам винаги да съм наясно с предизвикателствата. вече трети месец тренирам а не виждам никаква разлика и се опасявам,че си внушавам. за сега не съм намерила къде мога да се измеря и нямам понятие къде могат да предлагат такава услуга. В нашият фитнес няма

19.03.08
15:26

казано от Winnie на 19.03.08, 08:48:

Джени, за какво ти е мерене?
Аз никога не съм си мерила % мазнини. И не ми е необходимо на този етап. Следя сухожилията, дали се виждат или не, вените също. Следя си бузките, гърдите и раменете( щръква ми едната ключица :cheese: ) и преценявам дали свалям сланина.
И все пак, намери ли къде?

и аз искам да ти видя сухожилията :-) ,снимка,pls(само да не е ядрено магнитен резонанс)

19.03.08
15:49

казано от малкия113 на 19.03.08, 15:26:

и аз искам да ти видя сухожилията :-) ,снимка,pls

Може, но на лични...някой ден :-) . Тези сухожилия, които следя, не са много за общата аудитория!

19.03.08
15:59

казано от Winnie на 19.03.08, 15:49:

казано от малкия113 на 19.03.08, 15:26:

и аз искам да ти видя сухожилията :-) ,снимка,pls

:-) . Тези сухожилия, които следя, не са много за общата аудитория!

така и подозирах :-)  и...до нови срещи (в нета)

Мнението беше редактирано от малкия113 на 19.03.08 16:02.

25.05.08
20:07

В Пикадили парк на партера точно от дясната страна на входа за самия супермаркет до количките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1