25.05.08
18:50
Тъй като повечето участници във форума задават въпроси, то в случая аз ще си позволя да дам мнението си за използваните от мен добавки в последните 2 месеца.
Използвани суплементи за ММ:
BSN - Cellmass+Nitrix+Sintha 6+No Explode
MHP - T-Bomb II
Weider - Testo Xplode
Ultimate - DHEA
Резултати: Покачване на ММ около 3 кг., настроение и мотивация за тренировки и перфектно либидо.
Не давам мерки на отделните части на тялото тъй като забравих да ги запиша в самото начало. Колкото до последния суплемент DHEA то мисля, че определено повишава настроението което никак не е малко. Но да не забравяме, че употребата му е безмислена преди навършване на 40 г. и предварително хормонално изследване.
Моите настоящи данни: 40 г., 182 см., 94 кг.
Стаж: 3 месеца
Тренировки: през ден
От 01.юни започвам НВД със суплементи за орелефяване. Мнения в края на цикъла.
Темата беше редактирана от Иво Радев на 25.05.08 18:59.
25.05.08
20:17
Какво ще кажеш за водене на дневник? Мисля, че имаш тази идея с пускането на темата?
3 месеца стаж ? Че тоз без добавки ще качиш 3-4кг за 2 месеца.
Много си избързал с добавките.....
казано от emzo на 26.05.08, 04:16:
3 месеца стаж ? Че тоз без добавки ще качиш 3-4кг за 2 месеца.
Много си избързал с добавките.....
Стажа като цяло в годините ми е много повече. Бях спрял за дълго време и сега отново. За това казвам 3 месеца изключително интензивно.
Дори се радвам, че ги започнах веднага. Бях достигнал до етап в живота който.. всъщност навлизам в лична тема.
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 26.05.08 06:17.
казано от Димитър Михайлов на 25.05.08, 20:17:
Какво ще кажеш за водене на дневник? Мисля, че имаш тази идея с пускането на темата?
Воденето на дневник е чудесна идея но нямам физическото време за това, тъй като дейноста с която се занимавам ми отнема много време. Смятам, че дневника би трябвало да е доста прецизно изписан от гледна точка на останалите го четящи.
Именно поради това ще си позволя да публикувам за в бъдеще постигнатото от мен с различни суплементи в резюме без да се разпростирам. Но ще продължавам и да задавам въпроси разбира се. :)