Кожата на сланината

25.05.08
19:28

Какво ще кажете за нея?Сланината знам , че съдържа много холестерол и такива работи.Кожата ако се яде проблем ли е при отслабване с НВД ?

25.05.08
19:40

хахахахахахахахахахаххахахахах ще ме умориш ейй  :lol:
яж си я е.стига да си следиш калориите правилно. ;)

Да я понасях, да споделя мнение, но не ми се вижда хуманно да храносмилам такива храни. :)

25.05.08
21:29

аз обичам много сланина като цяло обаче не е оферта да я ям по време на НВД , и затова питам за кожата като я изплакна , че е много солена :)

26.05.08
06:41

ООхххххх,направих преса от смях:)

26.05.08
09:13

Сланината е екстра, кожата и тя, само че напоследък не си намирам лесно :down:

26.05.08
09:40

No comment

FZ

26.05.08
12:32

казано от justinmaggie на 25.05.08, 19:28:

Какво ще кажете за нея?Сланината знам , че съдържа много холестерол и такива работи.Кожата ако се яде проблем ли е при отслабване с НВД ?

И сланината  и кожата са голям проблем при НВД и не само при НВД .
Гледай да избягваш консумацията на подобни л....

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.05.08 12:34.

26.05.08
15:02

именно.....горкият ти организъм-как ли се стряска всеки път, когато решиш да го набуташ с подобни “екстри”:)

26.05.08
16:49

Доста зависи, ако пазарувате от магазин (не съм виждал в магазин) може би си купувате нещо, което няма много общо със сланината (както е и при голяма част от продуктите). Това което аз разбирам под сланина го получава един колега в колети от село и много държа да знам кое точно е л...ното в него (не че е ултимативната храна, но пък л.... не е със сигурност, особено в сравнение с голяма част от нещата, които бодибилдърите ядете). Отговорите “има наситени мазнини” и “има холестерол” ми ги спестете, само ако имате нещо умно за казване.

26.05.08
17:26

Ми то е глупаво въобще такъв продукт да се обсъжда дори в такъв форум и в такъв сайт въобще.Това не е форумът на Ути Бъчваров или на леля Мария.Шегата е добронамерена:)

26.05.08
17:48

G33K си прави революция от известно време насам :)

26.05.08
17:54

Всички на оруж........пардон....пръъъъъъжкитеееееее!!!:)

26.05.08
18:12

Интересно. Някой може ли все пак да обясни защо сланината е толкова вредна? Говорим си за непреработена мазнина от домашно прасе, а не за “здравословено” маргаринче. Като човек с триглицериди под нормата, който повече от година живее на яйца, масло и мазно свинско някак си аргументът холестерол не ме трогва.

26.05.08
18:19

Явно си някакво щастливо генетично изключение, но, моля, не подлъгвай наивната масова аудитория да се пуска по сланинестото течение:)

26.05.08
18:21

Така и не видях нито един точно формулиран аргумент против сланината? Не разбирам защо е глупаво да се обсъжда сланината, а е напълно в реда на нещата да се обсъжда джънк. Моля за просветление.

Flask, “революцията” отдавна е била направена, нищо ново на белия свят. Това че масата си затваря очите си е неин проблем.

26.05.08
18:25

Струва ми се, че вие, лейди, напоследък се хващате за очевидно ясни неща, само и само да се направи безсмислена дискусия.Ако не съм права, моля да ме извините най-искрено.А по въпроса за сланината (чак ми е смешно, че трябва да нападам горката сланина, а тя да се тресе беззащитно и самотно....), но може да почетете статии по въпроса за състав, вреди и така нататък и после да коментираме.

26.05.08
18:33

Flask, “революцията” отдавна е била направена, нищо ново на белия свят. Това че масата си затваря очите си е неин проблем.

Еее ти пък сега... не ми подривай имиджа на революционер така подло. А и нали затова е масата - да ме кара да се чувствам БОГ  :lol: А и не е така - масата е готова да си отвори очите (устата и т.н., да не задълбаваме) за всичко, което и поднесат. Това, че някой и ги държи затворени е друг въпрос, мен така ме устройва ;)

Явно си някакво щастливо генетично изключение, но, моля, не подлъгвай наивната масова аудитория да се пуска по сланинестото течение:)

Не беше към мен насочено, ама да кажа че който съм подлъгал от наивната аудитория да се пусне по това течение все доволен е останал. Един пич вече 3 месеца все напира да ми плаща уискито, от благодарност един вид за просветлението ;)
Иначе за вредите, аз ще си чакам. С общи приказки няма да я докараме много напред, защото досега примери няма (тоест примери за вашата версия за сланината, иначе за моята съм насреща като пример), така че поне дайте да видим кой е изследвал сланината и до какви изводи е стигнал.

Мнението беше редактирано от G33K на 26.05.08 18:35.

26.05.08
18:39

казано от Ива Павлина на 26.05.08, 18:25:

Струва ми се, че вие, лейди, напоследък се хващате за очевидно ясни неща, само и само да се направи безсмислена дискусия.Ако не съм права, моля да ме извините най-искрено.А по въпроса за сланината (чак ми е смешно, че трябва да нападам горката сланина, а тя да се тресе беззащитно и самотно....), но може да почетете статии по въпроса за състав, вреди и така нататък и после да коментираме.

Щом се хващам за нещата, значи не ги смятам за очевидно ясни. Безсмисленото чесане на езици не ми е страст, мисля се забелязва по цялостното ми поведение в този форум.
Аз обичам да чета, ще прочета. Може ли да ми предоставиш материал? Защото без основа, която да обсъждаме темата става поредната седянка.

26.05.08
18:43

Малко стана като: “Можеш ли да ми направиш режим на тренировка?” и “Можеш ли да ми кажеш какво да ям?” :)))))Мисля, че с Google всеки може да се справи успешно:)Не се обиждайте, лейди, симпатична сте ми:)Наистина.

26.05.08
18:58

http://www.dnes.bg/article.php?id=47080 :lol:

26.05.08
19:06

Ехеееее, това направо го оставяме на страна, тъй като важи и за месото по принцип:)

26.05.08
19:26

Това е трагедия..52 кг сланина могат да бъдат изяждани на около 156 пъти, което си е повече от година консумация. Язък за мат’ряла. Иначе по темата - щом стигнахме до “google it to see i’m right” смятам темата за приключена. По принцип с писането си тук не смятам да променям вижданията на който и да било, така че вие оставате прави за себе си и действате както намерите за добре.

26.05.08
19:38

Малко взе да се повтаряш по различните теми, G33K:)Никога не съм твърдяла, че съм най-правата тук и не изопачавай:)Google е източник на инфо, а не средство за цакане кой е прав.Хайде със здраве и лека.

26.05.08
19:43

Малко взе да се повтаряш по различните теми, G33K:)

Не само аз, даже може да се каже че моето е следствие, ако не си личи ;) Лека и на тебе и успех за в бъдеще.

26.05.08
19:46

Мерси, и на теб:)

27.05.08
03:47

Ако и сланина започнем да ядем, тогава аз ще си правя шейкове от замразено сурово пиле и ще хапвам сурови яйца със екстракт на ягода (един японски културист го практикуваше това, нищо чудно че е мъртъв).

AS

27.05.08
05:25

Как може изобщо да има такива теми.И после се чудете защо форума ви е пълен с профани и 60килограмови пишлемета , които тренират от 2 месеца и се мислят за културисти и дават съвети.Неслучайно много от състезателите , които пишеха тук спряха...замислете се !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1