Само да добавя нещо и аз съм сменял положението от супер залежало в супер активно и не съм свявал по 15-20 кила, а е имало нужда. Тук е друга причината, има някакво неядене или друг проблем. Разбира се, че идеята с боя беше несериозна.
26.05.08
18:07
ако я посъветващ да се провери за анемия или нещо такова, едва ли ще откаже.Докторът в моята лаборатория посъветва същото
26.05.08
18:15
казано от Flask на 26.05.08, 18:03:
има някакво неядене..
Разбира се че има, как се отслабва? Ядеш по-малко ккал. отколкото изразходваш..
казано от Ива Павлина на 26.05.08, 18:07:
ако я посъветващ да се провери за анемия..
казано от Crazy_With_Razor на 26.05.08, 11:15:
За сега няма такива проблеми.
Беше ходила преди два-три месеца, каза ми че няма проблеми.
Бтв, не съм казал още и най-’‘добрата’’ част.. пафка по кутия и малко отгоре цигари на ден. За това пък колко съм й пилил на главата.. ама.. тя е водолейче като мене, много твърдоглаво момиче, нищо не може да й се каже.. хе-хе..
Много офф топик стана..
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 26.05.08 18:16.
26.05.08
18:21
Уф,само остава да кажеш, че има и 8 аборта зад гърба си...:)Предлагам да приключваме темата, че се изчерпи.Факт е, че когато някой не иска и пръста да си мръдне за собственото си здраве, никой друг не може да му помогне!
26.05.08
18:24
Еее като пуши и автоматично е пропадняк ли? Странна логика. Извини се. 8-/ Иначе да, темата отдавна се изчерпа.
26.05.08
18:28
Искрено се извинявам, гледам надолу и пърхам невинно и виновно с миглички, ама съм виждала бял дроб на пушач.....демек имаше си два черни дроба.......Много се извинявам......и там.....мигличките такова......:)
26.05.08
18:32
Мерси. :-/
Аз съм гледал на снимка и ми стига.. не че ми е пречило да бъда 7 години активен пушач де.. сега съм само пасивен и сигурно пак толкова си се тровя.. :sick:
п.п. можеше да минеш и без сарказма.. >:(
хаха, пропагандата за “убиийствените” цигари, е много силна. обаче най интересно ми е, че е яко безпочвена. В интерес на истината, никой, никога не е доказвал, че тютюно пушенето ПРИ ХОРАТА води до рак на белия дроб, или до смърт. Простата причина е, че експерименти в/у човешки същества от този сорт, са против закона. Това което е правено, са опити върху животни, които всички знаем как са свършили. Но надписа в/у цигарените кутии “Смокинг Киллс” е един голям недоказан булшит. НО не е трудно да се досетиш, че ако некви мишки и такива животни, със подобна на човешката анатомия са умрели, то и при човека, едва ли нещата ще стоят по друг начин. ;)
Фитнеса ми помогна много да намаля/спря цигарите. Нямам зависимост към тях, въпреки че от време на време се лигавя..
27.05.08
05:54
Е,да не изместваме темата.Всеки си решава......Иначе няма сарказъм-и аз се полигавих:)