26.05.08
21:26
Здравейте, някой от посетителите на форума ползвал ли е този продукт. Днес си купих 60 таблетки на “Pro Nutrition” Румънска фирма. След първият хап останах изненадан че миришат на шарена сол. Във фитнеса почна да ме гвожди какво съм си купил и ей сега отворих една капсула, близнах съдържанието което имаше вкус на шарена сол премесена с тебериш. Възможно ли е Румънците да ни цакат с шарена сол и гипс
27.05.08
04:07
Би било интересно някой да сподели как следва да мирише ZMA, но малко ме съмнява да е чак такова посегателство.
Нека други, които ползват ZMA продукти, да кажат дали и техният е така или Румънците ни цакат с шарена сол и гипс.
Първо искам да препоръчам на всички да ползват само изпробвани преди това медикаменти. Що се отнася до ZMA ползвам от 1 месец
на Optimum Nutrition не мирише гадно, приема се лесно и наистина подобрява сънят ми наспивам се за 6 часа, не чувствам умора или сънливост след ставане. Няма го прозяването и падналите клепачи, а дали е покачило нивата ми на тестостерон с 30% не знам, но знам че се чувствам много добре от него.
27.05.08
08:21
Съдържанието на капсулата трябва да е чисто бяло.
27.05.08
09:45
Аз съм пил и нямаше нищо такова. Чисто бяло е веществото в капсулата без мирис ако го пиеш така. Не съм отварял капсули.
27.05.08
09:45
казано от emzo на 27.05.08, 09:08:
Ще ти кажа довечера със сигурност цвят, мирис и вкус (NOW ZMA).
Имат специфичен кисел мирис. Далече е от шарена сол обаче.
03.11.11
14:37
Няма доказателства, че ZMA има способност да повишава тестостерона. Изследвания на американски и германски учени, напълно независимо и в различни години са го доказали или по-точно са доказали че приемър не повлиява хормоните в тялото, а камо ли да покачва тестостерона. Опитите са проведени със спортисти и проверени с кръвни проби. Има само едно изследване, което “доказва” това твърдение и то е следното. Играчи на американски футбол били разделени на две групи. На едната и се дава ЗМА, а на другата се забранява да взема всякакви суплементи за период от 8 седмици. След това групата със ЗМА твърдяла - забележете, твърдяла е субективна оценка, че имала повече сила. Което е нормално в сравнение с тези, които не са вземали никакъв суплемент, а са тренирали 8 седмици на пости. И ако това не е достатъчно убедително, то ето ви и следното - компанията, която е патентовала ZMA като продукт, финансира същото изследване, а докторът, който е отговорник за провеждането на експеримента и интерпретиране на резултатите е акционер в същата компания. Честито на рибите.