26.05.08
14:55
Така имам няколко въпроса към по-напредналите от мене. Абитиоренските минаха и аз съм в окаяно състояние . Два дена само пиене. От 9 месеца не съм пропускал тренировка и искам да попитам ще е добре ли ако спра да тренирам за 1 седмица. Чъвал съм, че на определен период, когато дълго време не си почивал, е хубаво да дадеш почивка на тялото. А и сега имам матури и ми трябва време да се подготвя. Та ще бъде ли одачно ако си почина и ще има ли големи “порежения” след това. Дигам от почти 2 години, 85-7кг съм на 19. А и друг въпрос сменям програмата от за маса , за сила. Удачна ли е през лятото и след почивката да почна на нея?
Ще съм благодарен на всеки компетентен отговор.
P.S
Нз дали го има вече като тема, но да не запълвам сайта ще е добре ли да земам креатин монохидрат и ECDY-Steel ( съдържа билка, която по естествен път покачва тестостерона)
Темата беше редактирана от Sha6ma на 26.05.08 15:40.
Да,не е лошо като идея...Дори и да има няква загуба във формата,ще си я върнеш след това за отрицателно време,дори няма да помниш,че си спирал ;)
БТВ и аз бях абитуриент по-миналия ден :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 26.05.08 15:53.
26.05.08
19:26
Според мен матурите и успешната подготовка за тях са по важни от спорта, особенно когато става въпрос за само седмица прекъсване.Мускулите помнят и дори да атрофират леко, лесно ще ги върнеш там където са си били.
казано от Иван Шишманов на 26.05.08, 19:26:
Според мен матурите и успешната подготовка за тях са по важни от спорта, особенно когато става въпрос за само седмица прекъсване.Мускулите помнят и дори да атрофират леко, лесно ще ги върнеш там където са си били.
Дано да си прав. А какво ще кажеш за комбинацията креатин монохидрати и ЕCDY- STEEL ?
27.05.08
12:38
Това си е едно от златните правила на спорта. 1 седмица прекъсване Е ИДЕАЛНО, НО НЕ ПОВЕЧЕ!
27.05.08
19:22
Почини си даже 2 ако трябва само не се отпускаи много с яденето :)
Яденето ми е мн зле . Сега Се стегнах и си закупих продуктите и пак се мятаме .Благодаря за саветите . А някой знае ли как мога да си отворя апетита някак си ?
Пичивай, няколко седмици нищо не са. За никаква атрофия не може да говорим според мен.
хаххахах - мн ми хареса изказването че ако ти атрофират малко мускулите нямало страшно - хаххахахах(едно е да спаднеш и да загубиш сила,ама съвсем съвсем различно нещо е да ти атрофират мускулите “малко” :D)пък да, удачно е да починеш 10-тина дни и наистина храни се редовно но не прекаляваи.а относно апетита просто се тъпчи - постави си за цел да ядеш по 6 пъти сдраво и се стараи да не пропускаш ядене(тъпчене).иначе метана - отваря перфектно апетита,ама изобщо не ти го препоръчвам.просто го казвам като информация.наи-добре си се тъпчи и като ти посвикне организма сам ще си търси повече храна.при мен е така ;)
Мнението беше редактирано от reg` на 29.05.08 11:48.