Как?

27.05.08
17:54

Здравейте! Значи ходя от 5 месеца на фитнес като съм редовен абонат и ефекта е очеваден. Всички мускулни групи са ми са се развли доста но има нещо което ме дразни изключително много и това е че съм прекалено тесен в раменете. Просто ме хваща яд че приятели които водя с мен в фитнеса и нямат никакви тренировки са колкото мен или дори по широки в раменете от мен.
Не съм в никакъв случай нисък!  Просто ми е такава структурата.... мислих си че с времето като ходя ще се пооправя но няма никакъв напредък :( какво да правя?

27.05.08
18:48

Как тренираш раменете? Принципно изоставащите м.г. се изтеглят в началото на седмичния сплит.

27.05.08
21:18

ами тренирам ги веднъж в седмицата г/д....
значи искаш да кажеш да ги изтегля в началото на седмицата така ли?

BU

27.05.08
21:48

Какви упражнения,колко серии,какви килограми. :)

28.05.08
05:45

казано от f1sh на 27.05.08, 21:18:

значи искаш да кажеш да ги изтегля в началото на седмицата така ли?

Да. Сподели и как ги тренираш.

Преди време бях чел за дърпането на горен скипец,че можело да разшири раменете като се изпълнява с максимално широк хват.По същата логика при всички упражненията за гръб швата трябва да е максимално широк за да се отворят максимално лопатките при изпънати ръце и може би да се задържат малко така да се поразтегнат,но това са мой размишления относно скелетната структура и нейното разтягане.Иначе с ръстежа на раменете не би трябвало да имаш проблеми защото те лесно се развиват поради голямата им роля във всички упражнения,но все пак залагай на базовите управнения за тях и не прекалявай със сериите.По 6-8 серии на част от рамото са предостатъчни.Само да ти напомня,че ако не се храниш достатъчно нямя да порастнеш много.В момента си в началото и е нормално мускулът да ръсте без много храна но след няколко месеца няма да е така.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 28.05.08 08:25.

28.05.08
09:46

мисля че в момента съм попадна в така наречения застой... но и да си кажа на мен не ми трябва да съм уникална машина защото все пак се занимавам с футбол и не искам да стана тромав. Искам само малко да се разширя, но знам че ще ми трябват още много тренировки и предполагам ще кача доста мускулна маса през това време, което ме притеснява защото аз не я искам....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1