28.05.08
07:36
Здравейте.
Може би смешно ще изглежда за някои,но не знам кога се е появил на пазара,обаче аз днес (току що) видях,че сестра ми е донесла студен чай “NesTea”-зелен чай.Разгледах етикета и на него пише,че съдържа екстракт от зелен чай,захар (20%),стабилизатори,лимонена киселина ...
И така по принцип мислех да пускам подобна тема,а сега и с тази новост (за мен)...
Понеже спазвам НВД,искам да попитам стават ли тези не газирани,без алкохолни напитки за консумация по време на диетата.Защото по принцип само вода пия,а пък и натуралните сокове примерно “Капи” от тях мога ли пия от време на време?
А може подобна тема да има,обаче нямам никакво време да чета напоследък ... извинявам се!
Баце...тая захар дето са я наблъскали вътре за да е достатъчно сладко изобщо не е оферта по време на НВД.Както и “натуралните сокове”.Водата перфектно изпълнява задачата си-да утолява жаждата,за какво са ти тези гадории? :)
28.05.08
08:39
Ми честно казано,докато съм на работа (през по-голямата част от деня) понякога ми се допива... :red: ,защоро преди бях голям привърженик на газирани и не газирани без алкохолни напитки.Пиех колосални количества и са ми страст.В момента от доста време не съм пийвал и просто ми е интересно,не че съм приритал ;) а и тоя “зелен чай” ме учуди...
Но иначе си прав водичката е ОК :)
28.05.08
09:27
Защо не си направиш истински зелен чай и не го изстудиш?
28.05.08
09:39
Ами ... да преди пиех доста чай-да.Но не съм очаквал да направят студен чай NesTea,а сестра ми ми каза,че имало и “червен час+круша”.
А този е зелен+цитрус...
Тая тема наподобява и една за корни,която четох преди.Просто няма подходящи за трениращи хора,пакетирани храни и напитки...
Офф, ми като е модерно да се пие зелен чай, ще направят. Маркетингът прави чудеса...
казано от Георги Попов на 28.05.08, 09:39:
Просто няма подходящи за трениращи хора,пакетирани храни и напитки...
Ето това е :exclaim: С добавката, че всъщност няма подходящи за каквито и да е хора пакетирани (в този смисъл, иначе някои неща без опаковка не могат да се продават.. ;) ) храни и напитки, просто само на трениращите (някои от тях) им пука от това ;)
Мнението беше редактирано от G33K на 28.05.08 13:41.
28.05.08
21:51
Именно,че саммо ня някои и то трениращи,с която условност стават прекалено малко хората,на които им пука.И именни там е проблема и за това всичко (храната и напитките) ни са на такова ниво.Мися,че тая тема е обсъждана,но ние нищо не можем да променим...за жалост.
Ядем “пилешко”,пием “мляко”,ядем “извара”,”сирене”,”кашкавал”... и да не продължавам да изброявам,че главата ме боли.Може би по-добрия вариант е този,в който не се замисляме какво ядем,понякога такава мисъл ми минава през главата,защото завиждам на такива хора.Отиват на баничарницата...бам баница с буза,сладолед с кола,дюнер с таратор (пакетиран) ... със сигурнос или те или ние живеем в заблуда (дано да са те) ;)
Успех!!!