ПАСТА?

Темата е заключена.

28.05.08
13:39

Здравейте! Знчеи някой използвал ли е паста от типа на тези с които се мажат културистите преди състезние?
До колкото знам е доста скъпа но в момента мога да си го позволя стига да не се маха лесно :)
До колкото съм чел и слушал знам че хубавите пасти не падат от вода, а трябва да ги търкаш с кърпа за да паднат...
На мен ми трябва точно такава защото мисля да се намажа и да ида на плажа с това чудо :D
Сигурно ще кажете че не съм добре, но наистина ми трбва такава паста която да не пада от вода и някой ако може да ми предложи някаква или някакъв сайт с такива изделия ще съм му благодарен :)
Предпочитам да дам 100-200 лв. за паста отколкото да ходя на солариуми и напръсквания...
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.05.08 18:44.

28.05.08
13:49

Отиди няколко пъти на плаж преди морето и си готов. Твоя вариант е доста налудничав.

28.05.08
14:01

Знам но все пак пастата те прави много по лъскав и релефен... навит съм цял ден да се разкарвам по плажа без да се топкам във водата :)

28.05.08
14:06

Нарцисизмът може да се лекува с помощта на волята. Знам че е трудно, но в твоя случай е препоръчително да се пробваш ;) Иначе, можеш просто да станеш достатъчно релефен за да не ти трябват пасти (все пак - не е състезание, а най-обикновен плаж за Бога..), а за лъскавостта - потта придава горе-долу същата лъскавост, това ли те кефи? ;)

Мнението беше редактирано от G33K на 28.05.08 14:07.

FZ

28.05.08
14:44

казано от f1sh на 28.05.08, 13:39:

Здравейте! Знчеи някой използвал ли е паста от типа на тези с които се мажат културистите преди състезние?
На мен ми трябва точно такава защото мисля да се намажа и да ида на плажа с това чудо :D
Сигурно ще кажете че не съм добре, но наистина ми трбва такава паста която да не пада от вода и някой ако може да ми предложи някаква или някакъв сайт с такива изделия ще съм му благодарен :)

Това е глупост !

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.05.08 14:46.

28.05.08
14:45

казано от f1sh на 28.05.08, 14:01:

Знам но все пак пастата те прави много по лъскав и релефен... навит съм цял ден да се разкарвам по плажа без да се топкам във водата :)

Грешиш! Боята няма да те направи по-релефен. По-лъскав също няма да станеш. За целта се използва специален гланц, които се нанася след боята, но и това няма да те направи по-релефен. Изпуснал си много време в залата и в четене. Ако искаш да изглеждаш добре по-добре започвай да наваксваш. В противен случай с твоят вариант 100% ще станеш за смях.

28.05.08
15:31

Ибаааа аз за 100-200 лв. ще си купя добавки за орелефяване и ще отида на басейн да се поизпеча и ще имам същия ефект за морето. Пък и честно казано, аз ако видя някой такъв мазен да се разкарва по плажа, колкото и як да е, ще го помисля за смешен...

28.05.08
15:45

Едвам се сдържам да не ти отговоря, само и единствено с “Не си добре”.
Наистина, слез на земята, преди да си установил, че си станал за смях на някой плаж.
Можеш да опиташ с автобронзант(http://www.fema-bg.com/index.php?m=868&lang=1) или нещо от тоя род за по-бързо почерняване, но аз лично не виждам смисъл.

28.05.08
16:23

ааа може да не станеш релефен и лъскав ама със сигурност ще си най-голямат атракция !!

BU

28.05.08
16:26

Пич,това не ти стига за морето.Значи плана е следният:

1.Събличаш се в колата за да не те види никой.
2.Прибягваш мимоходом,криейки се зад по-големите храсти и коли до най-близката тоалетна.
3.Помпаш лицеви упори в кенефа,с цел да напомпиш мускулите с кръв.Две серии до отказ стигат.
4.Мажеш се с пастата.
5.Мажеш се с бебешко олио.
6.Когато излезеш на светло и започнеш да се разхождаш по плажа бъди сигурен,че си си поел дълбоко въздух.
7.Рамената напред,покажи перките.
8.Ходи с разперени широко ръце и тежка походка тип “Изгорял в подмишниците”.
9.От време на време се прави,че се прозяваш и прави поза “двоен бицепс” .

28.05.08
16:35

казано от DeadManWalking на 28.05.08, 16:26:

Пич,това не ти стига за морето.Значи плана е следният:

1.Събличаш се в колата за да не те види никой.
2.Прибягваш мимоходом,криейки се зад по-големите храсти и коли до най-близката тоалетна.
3.Помпаш лицеви упори в кенефа,с цел да напомпиш мускулите с кръв.Две серии до отказ стигат.
4.Мажеш се с пастата.
5.Мажеш се с бебешко олио.
6.Когато излезеш на светло и започнеш да се разхождаш по плажа бъди сигурен,че си си поел дълбоко въздух.
7.Рамената напред,покажи перките.
8.Ходи с разперени широко ръце и тежка походка тип “Изгорял в подмишниците”.
9.От време на време се прави,че се прозяваш и прави поза “двоен бицепс” .

:lol:  :lol:  :lol:

Мнението беше редактирано от no fate на 28.05.08 16:37.

28.05.08
17:56

Не прочетох нито едно свястно мнение но ви благодаря все пак ;)
Истината е че със сигурност съм по релефен от всички които сте писали в тази тема, но не искам да се заяждам с никой тъй като съм дошъл с мирни цели в този форум. Факт е обаче че сигурно съм по бял от всички които са писали в тази тема.
Солариумите не ми понасят както и слънцето... привърженик съм на балкана.
Сигурен съм че ако съм по тъмен ще изглеждам много по здрав и очертан.
Айде със здраве ;) мерси на момчето което ми даде линка с крема ...

28.05.08
17:57

казано от f1sh на 28.05.08, 17:56:

Истината е че със сигурност съм по релефен от всички които сте писали в тази тема

Е при такова ербапо изказване ако не постнеш снимка нали знаеш накъде отива работата... ;)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 28.05.08 17:58.

BU

28.05.08
18:10

Човек,майтапа настрана.Немога да разбера,защо с паста??!!?!?С нея няма да станеш по-релефен,а ще изглеждаш такъв.Какъв е смисълът да приличаш на нещо,което не си?!И защо точно за плажа...

Офтопик:

“Общопризнато е, че златистата, като огрята от слънце кожа, изглежда доста по-секси и по-красиво в сравнение с аристократически бледата кожа. Но за да се постигне подобен ефект, съвсем не е необходимо се подлагате на потенциална заплаха и да излагате бледото си тяло на безжалостните слънчеви лъчи, или да бързате да отидете на солариум,  където собствениците твърдят, че са абсолютно безопасни.”

Хахаха,какво ли не ти казват,за да си продадат кремчето...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 28.05.08 18:12.

28.05.08
18:18

казано от vatchev на 28.05.08, 17:57:

Истината е че със сигурност съм по релефен от всички които сте писали в тази тема

Е при такова ербапо изказване ако не постнеш снимка нали знаеш накъде отива работата... ;)

абсолютно съгласен  :coolhmm:
... дори да имаш големи и хубави мускули, дори да си като Арнолд на младини, самохвалщината винаги е смешна !!!

Пич съжелявам, опитвам се да съм възможно най-учтив и миролюбив във форума, както и почти всички тук, обаче ти май не разбираш от дума. Хората се опитват да те предпазят от унижение, а ти още повече продължаваш... даже започнаха и да се бъзикат с теб :)

казано от f1sh на 27.05.08, 17:41:

Значи по принцип съм футболист и мога да кажа че почти не съм видял по здрав и релефен от мен на терена.

Това, че си футболист до голяма степен отговаря на въпроса ми, защо толкова много се перчиш...
Peace ;-)

BU

28.05.08
18:21

Момчета,пригответе се да видите това,което вие никога няма да бъдете... : )

ПС: По-голям си от футболистите?!

ПС2:Ооо,несъобразителен съм...човека просто неможе натурално да стане по-релефен...жените се плашат,когато видят как панкреаса му синтезира инсулин...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 28.05.08 18:26.

28.05.08
18:25

Не прочетох нито едно свястно мнение но ви благодаря все пак ;)
Истината е че със сигурност съм по релефен от всички които сте писали в тази тема, но не искам да се заяждам с никой тъй като съм дошъл с мирни цели в този форум. Факт е обаче че сигурно съм по бял от всички които са писали в тази тема.
Солариумите не ми понасят както и слънцето... привърженик съм на балкана.
Сигурен съм че ако съм по тъмен ще изглеждам много по здрав и очертан.
Айде със здраве ;) мерси на момчето което ми даде линка с крема ...

Доколкото си спомням от една друга тема по мерките ми изглеждаш по-скоро кекав, отколкото релефен, но както и да е - да приемем че те признаваме за най-релефен посетител. Само че какво от това а? Със сигурност освен по-релефен си и по-слаб от почти всички писали в темата. А по-бял от мене трудно може да си, най-много колкото мен, така че не чувствай нещо изключително. По-тъмен може да изглеждаш по-здрав, но по-здрав няма да станеш. А важен житейски принцип е по-малко да изглеждаш и повече да бъдеш. Ти явно този принцип не го признаваш (може би ти е рано на 17, не знам), така че айде, със здраве и успех, дано порастнеш (и то първо на акъл, пък после ако ти е мерак - и в други аспекти).

28.05.08
18:29

казано от No_WaY на 28.05.08, 18:18:

казано от vatchev на 28.05.08, 17:57:

абсолютно съгласен  :coolhmm:
... дори да имаш големи и хубави мускули, дори да си като Арнолд на младини, самохвалщината винаги е смешна !!!

Пич съжелявам, опитвам се да съм възможно най-учтив и миролюбив във форума, както и почти всички тук, обаче ти май не разбираш от дума. Хората се опитват да те предпазят от унижение, а ти още повече продължаваш... даже започнаха и да се бъзикат с теб :)

казано от f1sh на 27.05.08, 17:41:

Значи по принцип съм футболист и мога да кажа че почти не съм видял по здрав и релефен от мен на терена.

Това, че си футболист до голяма степен отговаря на въпроса ми, защо толкова много се перчиш...

Peace ;-)

не мислиш ли че има разлика между обем и релеф? не се перча просто се дразня че на някой им е много забавно и пишат безмислени постове... и всъщност не ми помагат....
Добре ще стана за резил... голяма работа нали няма да се смеят на теб + тва едва ли ще се намажа и ще тръгна по улиците така...
много ясно че ще го пробвам първо и тогава ще преценя. А колкото до самия мен... никъде не съм споменавал че съм уникална машина на крака просто може да се каже че имам “завиден релеф” поне така казва инструктора във фитнеса който ходя...
Няма как да ви докажа това което казах защото нямам снимки гол... но заради вас ще гледам да се снимам и по този начин.

28.05.08
18:30

Принципно търсиш нещо подобно - http://www.bodybuilding.com/store/pt/inscolor.html. Успех на плажа! ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.05.08 18:30.

28.05.08
18:36

казано от DeadManWalking на 28.05.08, 18:21:

Момчета,пригответе се да видите това,което вие никога няма да бъдете... : )

ПС: По-голям си от футболистите?!

ПС2:Ооо,несъобразителен съм...човека просто неможе натурално да стане по-релефен...жените се плашат,когато видят как панкреаса му синтезира инсулин...

поне не съм прасе и мога да се храня сам с лъжицата...

28.05.08
18:41

казано от Стоянчо на 28.05.08, 18:30:

Принципно търсиш нещо подобно - http://www.bodybuilding.com/store/pt/inscolor.html. Успех на плажа! ;)

мерси! утре смятам да ида до един приятел който бачка в дрогерия и да видя какво ще ми предложи... тук май тази тема беше само загуба на време.

И тук темата се архивира. Взе да става неприятно, като се замислим, че се опитваме всички да докажем, че имаме нещо в главите си онези, които сме се отдали на тежестите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1