голяма каша стана , "хелп"

29.05.08
06:09

незнам дали темата ми е за този форум , но ми трябва много спешен и веен отговор за забърканата от мен каша , благодаря предварително muskulibg.com/forum/index.php?topic=4005.0

29.05.08
07:30

питай в gohard.org
Отиди на лекар!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.05.08 07:31.

29.05.08
08:05

Отивай на лекар, недей чака. С тва шега не бива

Веднага на друг лекар.
Трябва ти физиологичен преглед - опипване, натиск и други.
Рентгенография.
Ехограф, за да гледат не само за увеличение и физически травми, но и за КИСТА!!!!
Изследване на кръв.
Изследване на урина.
Честа причина за остри, недобре локализирани болки в района може да е и жлъчката. Тя по - скоро може да има прищипванки и подобни проблеми.

Това, което ти е казал лекарят, не може да ме присъедини към каузата. За мен твърдението му е “не ми се занимава ся”.
Основната инервация към черният дроб е от странстващият нерв - nerus vagus, която даже ако не се лъжа влиза отзад в черния дроб и минава почти централно през него , заедно с някои вени...
Не виждам как при упражнение ще ти се прецака този нерв, дълбоко вътрешно разположен, че и защитен от гръдния кош.
Болката е от друго, или не я усещаш правилно.

Не си на умирачка, но....
Спри стероида.
Наблегни на карзил.
Намали белтъчините и мазнините в храната.
Увеличи простите въглехидрати - най - малко товарят черния дроб и жлъчката.
Хапвай тиква, гъши дроб и плодове!
Пий много вода!

Как си можал да направиш такава глупост, приятел.... Задължително иди пак на лекар. Може и да не е съществен проблем, но има сериозен риск и да е...

Поздрави и скорошно оправяне!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.05.08 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1