29.05.08
08:35
Нека всеки сподели опита си с добавките, аз лично засега нямам особено голям, тъй като от скоро пия и съм пил само 1 - 2 вида протеин и протеинови блокчета. Споделете кои фирми предпочитате, откдъе си ги купувате и т.н. Често хора в залата ми казват да не си купувам от този или онзи магазин и затова пуснах тази тема. Благодаря предварително :)
Не може да се даде обективна оценка, защото не сме всичките на един хранителен режим и начин на трениране. Мисълта ми е, че не само добавките изграждат това, което сме, а те само спомагат и от тук нататък този който има цялостно по-рационален и културистичен начин на живот (хранене, трениране, възстановяване и чак тогава добавките) той изглежда по-добре. Примерно аз съм оставал доволен и от протеини, с по-скапани профили и от такива, които имат перфектни такива. Постигал съм много добри резултати когато съм пил скапани протеини, но тогава ми е било на много добро ниво храненето, а сега пия най-добрия протеин в комбинация с недотам перфектно хранене и не мога да кажа, че раста. Така е и с останалите добавки.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.05.08 10:17.