23.05.08
15:29
В момента съм на НВД с цел отслабване, и искам да попитам дали в БГ има някаде по магазините да се продават наливно(така да се каже) само яйчни белтъци а не целия яйца?
ако някой има инфо да пише цена и фирма.
Доколкото ми е известно няма подобен продукт на пазара.
Миналата година и аз търсих, но за съжаление не намерих.
Ако някой е намерил и пробвал, нека сподели опит. Би било интересно!
Поздрави!
http://www.eggology.com/Public/Products/EggologyFreshEggWhites/index.cfm Страхотни продукти, но...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.05.08 16:53.
23.05.08
18:10
Яж цели яица
24.05.08
08:45
Ако си НВД , не яж цели яйца :)
казано от vatchev на 24.05.08, 08:50:
казано от asdfg на 24.05.08, 08:45:
Ако си НВД , не яж цели яйца :)
защо?
Е как защо - нали е нисковъглехидратна диетата, а въглехидратите от жълтъка ще му дойдат в повече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
25.05.08
09:03
всъщност в жълтъците няма въглехидрат, но наистина няма да ям жълтъци,защото в тях има мн мазнина.а тва не е балансирано мазнинна диета а е диета която изключва мазнините.
Коя диета изключва мазнините?НВД ли?Искаш да кажеш,че няма да ядеш въглехидрати и мазнини докато си на НВД???
казано от ForsakenSoul на 25.05.08, 09:03:
всъщност в жълтъците няма въглехидрат, но наистина няма да ям жълтъци,защото в тях има мн мазнина.а тва не е балансирано мазнинна диета а е диета която изключва мазнините.
Ако приемаш достатъчно протеин (достатъчно, не разни излишества по 3-4 грама на кг тегло) и си държиш въглехидратите на 1гр на кг телесно тегло (нали така правехте при НВД) е абсолютно невъзможно да си докараш калориите, които ти трябват дори за равномерно сваляне. Тази разлика се попълва с мазнини, а по-добри мазнини от тези в жълтъка здраве му кажи. Иначе избора си е твой.
29.05.08
10:28
Жълто картонче искаш ли ?
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 29.05.08 11:40.
Без такива примери. И аз яйцата винаги ги ям цели. И заставам твърдо зад яденето на цели яйца. Който иска да ме слуша :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 29.05.08 10:37.
Човешката злоба няма край ейй :down:
—-
За съжаление е така
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 29.05.08 11:40.
казано от ForsakenSoul на 23.05.08, 15:29:
В момента съм на НВД с цел отслабване, и искам да попитам дали в БГ има някаде по магазините да се продават наливно(така да се каже) само яйчни белтъци а не целия яйца?
За съжаление в България не съм виждал такива продукти. В САЩ има, и съм ги използвал, но и така не излиза по-евтино от колкото да си купиш цели яйца, просто е по-удобно.
Що се отнася до диетата, ако си на стрикна диета за изчистване, въпреки че мазнините са необходими не бих ти препоръчал повече от 2-3 жълтъка на ден в зависимост от теглото, които би трябвало да са достатъчни като източник на наситени мазнини.
29.05.08
12:20
казано от ForsakenSoul на 23.05.08, 15:29:
В БГ май няма такъв продукт , но може да провериш дали случайно няма в Метро или в някой от по-големите магазини