27.05.08
21:05
много моля за помощ ще си кажете ли мнението за следните продукти :
Anabol 5 / Nutrex
GH Max / Universal Nutrition
Tribulus 625 / Optimum Nutrition
IsoStak / Universal Nutrition
Natural Sterol Complex / Universal Nutrition
Благодаря предварително! :)
28.05.08
04:06
Анабол 5 - много малка концентрация на съставките, което директно означана, че не можеш да очакваш какъвто и да било ефект.
Трибулус 625 - един от малкото несполучливи продукти на Оптимум,а и предполагам ти си някой млад, така,че това най-малко е подходящ продукт за теб
GH MAX - нищо интересто в този продукт, ако ти се взимат аминокиселени може и да го пробваш, имай в предвид, че аргинина вътре е в свободна форма, което означава, че не може да очакваш напомпване от него
Стерол Комплекс би бил ефективен и то евентуално ако утроиш дозата
Isostack - общо взето важи същото, което казах за Анабол 5, съставки като метокси и ипрокси са се доказали като неефективни и евентуално може да имат ефект при повече от 1,5гм от всяка на ден. Същото важи и за Екдистен,и то при условие, че екстракта е на ниво. Има вече много по-ефикасни модулатори на тестостерона на пазара
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 28.05.08 04:09.
28.05.08
05:47
silabg, до колкото ми е известно GH MAX е продукт за увеличаване нивата на растежен хормон, а не за напомпване. А до напомпването, мисля, че 5 грама в доза ще се усети.
Аргинин + Орнитин е за растежен хормон.
28.05.08
05:56
Точно тази комбинация само на теория може да увеличи растежния хормон. На практика нищо няма да усети от тази добавка. Просто искам да му кажа кои добавки биха били ефективни, а не да си хвърли парите на вятъра. Все още момчето е в такава възраст, че единственото от което се нуждае е стабилно протеин. дори да усети нещо от тези добавки, то мяна да е от тях, а естествен растеж, продиктуван от вързрастта му и тренировките.
28.05.08
09:57
А какво бихте ми препоръчали за качване на мускулна маса като се има на предвид :
Възраст - 18 год/Стаж - 1 год/ Висок - 186 см/ Тегло - 92 кг/ Бицепс ~ 40.5/ Гръдна - 120
Цената не е от значение...
28.05.08
18:14
Приятелю, на твоите размери могат да завидят много от трениращите - 186см на 92кг, ти си доста масивен. Сега, взимай яко протеин, добави някакъм креатиновв-аргининов продукт матрица,витамини, това на този етап ще ти е напълно достатъчно да излетиш
28.05.08
18:46
казано от silabg.com на 28.05.08, 04:06:
Трибулус 625 - един от малкото несполучливи продукти на Оптимум,а и предполагам ти си някой млад, така,че това най-малко е подходящ продукт за теб
Тук ще изкажа известно несъгласие. Оптимум имат някои посредствени продукти, но този не е един от тях. Имам доста познати, които са били по-доволни от него в сравнение с трибестана (мг по мг)
Иначе 100% на 18 г му е рано за това. Аз съм пил на 19 и нищо не се случи. Виж на 25 вдига самолета много приятно.
Добавки за 18г в този ред:
-Гейнер с малко или никакви мазниин
-Креатин според джоба
-Азотен продукт, пак според джоба
казано от Иван Станков на 28.05.08, 05:47:
silabg, до колкото ми е известно GH MAX е продукт за увеличаване нивата на растежен хормон, а не за напомпване. А до напомпването, мисля, че 5 грама в доза ще се усети.
Аргинин + Орнитин е за растежен хормон.
Точно от този продукт останах впечатлен взимайки всяка вечер по 7 таблети и сутринта по 3 на гладно! Той не е за преди тренировка! Колкото до Трибулуса, имам леки пристрастия с друг продукт, но му е рано на момчето! Иначе комбинацийката си я бива! ;)
Бих добавил Аргини-Таурин-Креатин на Оптимум! Вместо Трибулуса!
Мнението беше редактирано от Питона на 29.05.08 07:59.
29.05.08
12:57
Ей голям си крик, бравоз ;)
Значии аз бих ти препоръчал:
-Креатин
-Суроватъчен протеин за сутрин и след тренировка
-Протеинова матрица за междинно хранене и преди лягане
- Витамини (фен съм на бирената мая) - много ги хвалят АДАМ на Нау фуудс
-Азотен буустер или някакъв Energy продукт за преди тренировка
и това би било достатъчно... по моята скромна преценка...
П.С. Може и BCAA преди и по време на тренировка...