Animal cuts-кое хапче, какво съдържа

30.05.08
00:13

Колеги, моля ви да ми кажете - някой случайно да знае от ДЕВЕТТЕ хапчета в КЪТСА кое какво съдържа, защото искам да махна това с гуараната-Guarana (22% Caffeine), защото още от първото пликче и краваното скочи нагоре и бях цял ден като парцал(изпих го сутринта на гладно и направих малко кардио), или да ми каже някой по-опитен от коя съставка може да се е получило така, защото май ще отиде кутията в коша-пари на вятъра. Бих бил много благодарен, ако някой ми предложи продукт, който НЕ повишава кръвното и НЕ влияе на сърдечната дейност, че то май тези свързани с горене и сваляне на мазнини все влияят на сърцето и кръвното. Ще съм благодарен и на хората създали сайта да споделят тяхното мнение и компетентни отговори. Още веднъж благодаря и ще очаквам вашите отговори!!!!!!!!!!!!

ES

30.05.08
03:43

Моят съвет е да пишеш писмо на Юниверсал - info@animalpak.com. Те със сигурност и точност могат да ти отговорят кое хапче какво съдържа и по-специално твоя проблем

30.05.08
04:25

Няма да кажат, питал съм ги много пъти.
Само за анимал пъмп се знае от неофициални източници, че червения хап е енергийния комплекс.

@dimitresko63 - пий само по 1 доза няколко дни, по средата на обилна закуска и пак си следи кръвното.

31.05.08
09:03

казано от emzo на 30.05.08, 04:25:

Само за анимал пъмп се знае от неофициални източници, че червения хап е енергийния комплекс.

Ако не се лъжа, инфото за червеното хапче го пише с малки букви в долната част на кутията.

Мнението беше редактирано от AlexK на 31.05.08 09:05.

18.02.14
10:18

Здравейте,
понеже има такава тема и няма смисъл да отварям нова, попаднах на тази снимка
http://naturalcenter.pt/images/suplementos/universal/cuts_pills.jpg
незнам колко е валидна понеже са 8 хапчета само тук, в моя пакет има още 1 бяло.
Писах на Universal дали снимката е автентична, нямам отговор още.. предполагам няма и да имам. На доста места четох по форуми, че червеното хапче е thermogenic complex, а синьото е diuretic .. но сините са 2 и незнам дали на снимката да се вярва или на хората по форумите :) някой да има информация по случая?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1